reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

narazie nie zapeszajmy ;)) jutro z samego rana zrobię test i dla pewności powtórzę za parę dni . dziewczyny teraz pochwalcie się jak często uprawiacie seks podczas starań ? czy mit o tym, że gdy zbyt często to robimy to plemniki mają mniejszą jakość i szanse na zapłodnienie są o wiele mniejsze ?

reklama
Kataszka -
objawy dokladnie takie same, pozytywny test dwa dni po spodziewanej @, bo sobie pomyslalam ze moze w ciazy jestem. Zreszta okropnie bolalo mnie podbrzusze, gorzej niz zwykle.
Szczegolnie sie nie staralam o dziecko, poszlam na zywiol, mala powstala z ponoc najgorszej pozycji do poczecia :-D. Ponoc plemniki maja mniejsza jakosc i lepiej co 2 dni sie starac, u mnie bylo codziennie i jakos bez problemu mysza sie zagniezdzila.
powodzenia

czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo bo kilka dni bylam u mamy a tam nie mam neta
a tu takie wiesci
bafinka gratulacje kochana jakos tak w srodku czulam ze ci sie uda! ciesze sie bardzo!!!!!

masakra , wypróżniam się dziś już 4 raz i to nie żadna biegunka tylko normalna kupa że tak powiem :-) czy to też zalicza się do objawów ? i do tego brak apetytu a wczoraj był ogroomny. LIVASTRID a co do tych plemników to Twój partner ma dobre nasienie najwidoczniej ;D

Ostatnia edycja:
Hej :*
juz po wizycie;)
z Dzidzią wszystko dobrze ;).
Ale dzidzia nie chciała pokazać co ma między nóżkami ;(
ale gin mi powiedziała ze za miesiąc mam sie upomnąć to zobaczymy moze tym razem pokaże;)

młodamamusia18no to super jak wszystko jest dobrze;) hih a moze dzidzia chce Ci niespodziankę zrobić?;)

zobaczymy na następnej wizycie ;)
a moze bedzie uparte tak jak mamusia i tatuś :-)

dobra kochane mykam na tv ;*;)
poleżeć troszke ;*
Jak by co to do jutra jak by mnie juz nie było dzis;**

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry