reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witam:-) nie wytrzymaliśmy z mężem i zrobiliśmy dziś rano test...wyszły 2 kreseczki, z tym że ta druga to taka słabo widoczna...@ mam mieć we wtorek...myślicie że się udało???

Izulka gratuluje wyniku maturki:-)
Madinld a może to jednak fasoleczka???

reklama
Madzik ja tez miałam na tescie druga kreseczke taka jasniejsza;) i sie udalo;) takze wszystko mozliwe;)trzymam kciuki zeby to byla fasoleczka;)

madzik1388 wierze że się udało!!!! Może powtórz test i zobaczysz czy znów pojawią się dwie kreseczki. Ale skoro wyszła słaba to chyba też znaczy, że fasolka jest:) Trzymam za Ciebie kciuki i już gratuluję!!!!!!!

Oj chciałabym, żeby to była moja wymarzona fasolka. To już 20 dni opóźnienia. Czytałam dziś, że w pierwszym trymestrze ciąży mogą zdarzyć się plamienia i to jest związane z tworzeniem się łożyska i, że to nic groźnego. Dopiero krwawienia mogą być niebezpieczne. A ja nie mam takich krwawień. A plamienie jest nawet skąpe. Brzuch mnie trochę czasem boli. We wtorek się dowiem co się ze mną dzieje.

Cieszę się dziewczyny, że tak ładnie fasolkujecie :-) Mam nadzieję, że ja też będę mogła się kiedyś pochwalić fasolką......Trzymajcie kciuki

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny :) jestem tutaj nowa. też staram się o dziecko z moim partnerem , i mój cykl trwa zawsze 30 dni i ostatnio miałam okres 11 grudnia i niby wypada mi dzisiaj (?) z tego wszystkiego wszystko mi się pomieszało, jak dostałam okres 11 grudnia to licze od tego dnia 30 dni skoro mój cykl trwa 30 dni i ten 30sty dzień to dzień spodziewanej miesiączki ?

Madinld Monila strasznie bym sie cieszyla jakby to byla fasoleczka, w srode powtorze test
Madinld a moze zatestuj jeszcze raz??? to mi wyglada na fasolke
Kataszka moim zdaniem @ powinnas dostac jutro

madzik1388 dziękuję za wsparcie:-) Chyba nie ma sensu robić testu skoro idę we wtorek na wizytę. Kusi mnie, ale poczekam. Lekarz mnie zbada i wszystkiego się dowiem. A ja liczę na fluidki od zafasolkowanych:-) Może coś pomogą.

Monila gratuluję fasolki:-)!!!!!!!!!!!!!Cieszy mnie to, że fasolkujecie jedna po drugiej. Dzięki temu wierzę, że i na mnie przyjdzie kolej.

Dziękuję za fluidki!!!!!!!!!!!!!!Trzymajcie kciuki, żeby pomogły:) I proszę o jeszcze.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dzielic sie :)

reklama
Cześć dziewczyny
Sporo czasu mnie nie było,może mnie jeszcze pamiętacie? Dałam sobie spokój ze starankami, no i jeszcze zdrówko było nie najlepsze.
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym, no i tobie Bafinko, wiem jak bardzo czekałaś na tą fasolkę.
Madinld jeśli chodzi o plamienia w ciąży to jest to raczej coś złego, wiem bo przez to przechodziłam, także idź do lakarza.
Ja mam dostać@ w środę, kilka dni temu zaczęły swędzieć mnie piersi a zaraz po nich zaczęły boleć sutki, nie bolą bardzo ale przy dotyku ich czuć, czasami zakłuje jajnik i macica. Chciałam zrobić test, widze że Magdzik wyszedł pozytywnie bo w tym samym czasie mamy dostać@, no i zrobiłam ale odwrotnie:rofl2::wściekła/y:, zamiast mocz do oczka to ja do pola testowego, a chyba to z nerwów, nawet mój m nic nie wie, nie chce go stresować. Także jutro chyba kupię kolejny test. Ale na ciąże to się wogóle nie czuje.

Do góry