reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

hej dziewczyny:)
u mnie dzis 6 dc dopiero....:((
ale od razu po sylwku wysylam meza na badanie zolnierzykow (mial isc wczoraj ale za bardzo sie poprzytulalismy:p) i chyba zaraz podzwonie po dobrych ginekologach, co nei bedzie takie proste, zeby takiego znalezc..

reklama
Zgadzam się. Dobrego ginekologa ciężko jest znaleźć. Tyle się słyszy historii mrożących krew w żyłach na temat ginekologów.....Na szczęście zostało jeszcze kilka porządnych ginekologów z powołania. Teraz mieszkam za granicą, w Holandii i jak okaże się, że jestem w ciąży to mam nadzieję, że znajdę odpowiedniego lekarza. Może Holandia obrodziła w większą ilość porządnych specjalistów. A brzuch dalej mnie trochę boli....za to piersi w ogóle nie bolą, jakby ich nie było.....

dziewczyny będzie dobrze:)wierze w to i trzymam kciuki;) ja dziś czuje się można powiedzieć bardzo dobrze żadnych mdłości tylko pobolewa mnie podbrzusze ale to raczej normalne bo macica się rozciąga;) robcie kochane te testy i pochwalcie sie nam 2 magicznymi kreseczkami:) buziaczki

Ja tez nie myślałam, że to jest takie trudne. Dziś jak wstałam poszłam zrobić test. I nie ma dwóch kresek:( Nie wiem co myśleć o tym..........Okresu nie ma od 11 dni.....i brzuch dalej boli. Może poprostu test nie wykrył ciąży? Może to za wcześnie? A może robię sobie niepotrzebne nadzieje?

Witam kobietki:-) za mną koszmarna noc, w ogóle nie mogłam usnąć, bo brzuch bolał, do tego miałam jakieś dziwne skurcze ciągle w podbrzuszu, jeżeli to nawet ciąża to takie coś jest normalne??? Lece szykować jedzonko na sylwka, później do Was wpadnę jeszcze
Madinld a może spróbuj z innym testem, może ten się pomylił, albo zrób badanie z krwi, a cykle miałaś regularne???
Monila życzę spokojnych 9 miesięcy:-)
Kula hula Kochana trzymam za Ciebie kciuki żeby jak najszybciej sie udało:tak:

Bafinka kochana nie załamuj sie:* uda sie zobaczysz;* musi sie udac innego wyjscia nie ma;* wierze bardzo ze w nastepnym miesiacu sie uda:):* głowa do gory:);* bedzie dobrze;)
madzik1388 dzieki wielkie;)
Dziewczyny udanej imprezy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku;)obu Byl Lepszy od tego starego:) i zeby były te upragnione fasolki w każdej:)

Bafinko ale to przecież jeszcze nie koniec cyklu u Ciebie. Może @ nie nadejdzie. Tego Ci życzę!! Żebyś Nowy Rok rozpoczęła dobrą nowiną!

Wam wszystkim dziewczynki też składam najszczersze życzenia: Staraczkom jak najkrótszych starań a przyszłym Mamusiom spokojnych miesięcy oczekiwania na maleństwo i szczęśliwego rozwiązania.
Happy New Year!! ;)

reklama
Do góry