reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

jeszcze mam pytanie, w ktore miejsce mam wkleic suwaczek?:)

ja ci niestety nie odp bo nie mam pojecia

matko dlaczego do tego 29 tyle czasu- wtedy mam wizyte u ginka(niestety nie na kase tylko prywatnie bo inaczej bym czekala uuu....), niestety nie mam pewnosci czy zrobi mu usg bo nie ma od razu w gabinecie tylko w innym pomieszczeniu( jak bedize wolny to wtedy pojdziemy- tak mi pani w rejestracji u gnka powiedziala) dlatego zastanawiam sie czy nie pojsc prywatnie tam gdzie kiedys bylam jak ok 2 lata temu myslalam ze jestem w ciazy( okazalo sie ze mialam torbiel na jajniku i dlatego sie @ nie pojawila), fachowy sprzet , krotka rozmowa i usg do..., wacham sie wlasnie

reklama
hej dziewczyny to znowu ja ... przyszlam troche pomarudzic. ostatanio pisalam z tym sluzem no stwerdzilam ze kolezanka ma racje no ale okresu nie ma. ostatani okres mialam 15 listopada i teraz powinien byc 15 grudnia no i go nadal nie ma od kilku dni mam bole podbrzusza jak na @ ale jej ciagle nie ma wczoraj to chyba z 1000 razy dostawalam i nie moglam dostac ( do kibelka co chwile latalam bo czulam jak mi leci a tu nic)a dzis znowu a najlepsze jest to ze tego 15 jak nie dostalam polecialam po test robilam go po poludniu i wyszedl negatywny. jestem ososba palaca i nie odrzuca mnie od palenia ale po kazdym papierosie mam jakby zgage no nie wiem bo to pieczenie trwa doslownie kilka min i przechodzi po kawie mam to samo a czasami to samo z siebie no i ten nieszczesny sluz na bielizie ale malo i widac ze jest taki bialy kremowy i ciagnacy sie a natomiast jak sie podcieram to boziuniu :szok: starsznie go duzo . Ale tez mi przychodzi na mysl czy moze tez byc to nadzerka bo kiedys jak bylam u lekarza to mi powiedzialam ze mam taka malutenka ale nie trzeba nic z tym zrobic. I juz sama nie wiem co robic. Wiem wiem nie jestescie wrozkami zeby stweirdzic co mi jest ale nie pisze tego zebyscie zdiagnozowaly mnie lecz doradzily. moze akurat ktoras miala podobnie i to byla cos innego a nie ciazka. Milego dnia :)

Migocia_18 myślę, że możesz być w ciąży, zrób jeszcze raz test, a jak nie to jutro na bete!
ja byłam pewna, że dostane okres, nawet tampony do pracy wzięłam, ale po drodze była apteka i tak sobie stwierdziłam, że długo coś tego okresu nie mam i może zrobie, jakie było moje zaskoczenie jak po kilku sekundach pojawiły się 2 kreski!!!
śluzu białego miałam dużo i w sumie dalej mam, tak jak Monila, obie jesteśmy w ciąży,
spróbuj zrobić test z rana,
aaa no i z tym odrzucaniem od papierosow i kawy to tak jest, ze ja akurat papierosow nie pale, ale od kawy kompletnie mnie nie odrzuca :p
malutką nadżerką się nie przejmuj, praktycznie każdy jakąś tam nadżerkę ma, nie robi się z nią nic przed ciążą...
3mam kciuki :) i jak bedziesz wiedziala to pisz!!!
ja w sumie kilka razy już byłam "bardziej" w ciąży niż teraz :p więcej objawów miałam jak sobie wmawiałam, że jestem niż teraz kiedy faktycznie jestem,
ja tylko miałam to dziwne przeczucie o którym już pisałam i cieszę się bardzo, że je miałam i przestałam brać bromergon bo teraz bym się stresowała...

karolap to może się umów do tego drugiego ginekologa :) będziesz miała pewność, że zobaczysz fasolkę :))

migocia
z tego co piszesz to wynika ze jestes 4 dni po terminie, moze zrob test z ranca- 1 siusiem ;-), ja tak zrobilam dzien przed terminem i byly 2 keski ta druga bladiutka ale byla, po 2-3 dniach zrobilam bete- jak mi tu dziewczynki poradzily :-)
i juz wiem 4 tydzien!!!:tak:

dziewczyny dla tych krore dopiero co sie dowiedzialy mam soc fajnego
zaopatrzcie sie w ksiazke wyd. swiat Ksiażki "ciaza tydzien po tygodniu" annette nolden- swietna jak ja zobaczylam u kolezanki kiedys to wiedzialam ze ja tez sobie taka kupie- swietna polecam
mozecie w niej duzo ciekawych rzeczy wyczytac jak i zapisywac swoje spostrzezenia, wklejac zdjecia z usg i nie tylko!

hej dziewczyny testu jeszcze nie robilam uzborje sie w cierpliwosc i zrobie w srode :-) ale jak dostane w miedzy czasie @ to napisze a jak nie to napisze wynik testu a teraz pedze do pracy milego dnia zycze w ta paskudna pogode ;-)

reklama
Do góry