reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Eh, już poczytałam. I to nie to :( Zaś się łudzę... Nie mam normalnego krwawienia, tylko śluz z krwią jak się podcieram, a na podpasce brązowe plamy, nie zwykłą krew.. Jest tego mało.. Stąd moje poprzednie pytanie. Aleeee.. Dość tego schizowania się.. Muszę się pogodzić z tym, iż w tym cyklu się nie udało...a

Byłam z małym na spacerku bo jest ok 20 stopni.
Izulqa nie wiem nic na temat plamień po owulce, nigdy tego nie miałam. A może jednak teścik:sorry2:, może faktycznie to ciąża.

Cześć Dziewczyny :) Błagam pomóżcie mi.. Jestem tak niepewna :( Minął tydz.jak zrobiłam test,ale wyszedł negatywnie :( Ogólnie dłuższy czas mam dosyć twardawy brzuch takie mam wrażenie jakby był napięty jak po jakiś ćwiczeniach. Piersi obrzmiałe- wrażliwe sutki.. I ogólnie złe samopoczucie,nie mogę się na niczym skupić.. Brak chęci nawet by cokolwiek robić,budzę się nawet o godz.13 .Parę nocy miałam nie przespanych.. Wc,nie wymioty tylko siusiu :p Poza tym zgaga?? Teraz siedzę pisząc do Was to mam takie uczucie jakbym miała jakąś piłkę w przełyku.. Jak się delikatnie zdenerwuję mam od razu przyspieszone bicie serduszka i kucie w brzuchu,jak nigdy.. To przez ostatni czas zaobserwowałam.. Jak i biały gęsty śluz... Boję się robić test kolejny bo staramy się o dzidzie i to rozczarowanie jest najgorsze,ale czekam czy okres dostane tak chyba będzie najlepiej.. Dziękuję z góry za odp. :)

Cześć Dziewczyny :) Błagam pomóżcie mi.. Jestem tak niepewna :( Minął tydz.jak zrobiłam test,ale wyszedł negatywnie :( Ogólnie dłuższy czas mam dosyć twardawy brzuch takie mam wrażenie jakby był napięty jak po jakiś ćwiczeniach. Piersi obrzmiałe- wrażliwe sutki.. I ogólnie złe samopoczucie,nie mogę się na niczym skupić.. Brak chęci nawet by cokolwiek robić,budzę się nawet o godz.13 .Parę nocy miałam nie przespanych.. Wc,nie wymioty tylko siusiu :p Poza tym zgaga?? Teraz siedzę pisząc do Was to mam takie uczucie jakbym miała jakąś piłkę w przełyku.. Jak się delikatnie zdenerwuję mam od razu przyspieszone bicie serduszka i kucie w brzuchu,jak nigdy.. To przez ostatni czas zaobserwowałam.. Jak i biały gęsty śluz... Boję się robić test kolejny bo staramy się o dzidzie i to rozczarowanie jest najgorsze,ale czekam czy okres dostane tak chyba będzie najlepiej.. Dziękuję z góry za odp. :)

Na moje oko to fasolka ;) Zrób test :) Który to dzień cyklu??

Może poczekam aż dostane lub i nie @ i wtedy zrobię teścik,jestem właśnie przed okresem.. 29.10 dostałam,a skończył się 3 tak 4.11 i od razu po tym zadziałaliśmy z mężem :) i po 2,3 dniach te objawy się nasilały,a najbardziej takie ukucia w jajniku lewym.. Z tym,że albo @ nie skończył mi się do końca bo w drugim dniu starań dostałam delikatne plamienie.. Potrwało z dzień góra dwa.. Szczerze z tymi cyklami to mam problem.. Nie mam ostatnio regularnych @ Więc nawet sama nie wiem czy robić sobie nadzieje.. ech zobaczymy,jak dobrze policzyłam to wychodzi,że to 10 dc. Jestem tak rozkojarzona..

reklama
Boli mnie brzuch, kuje jajnik i macica i ogólnie umieram ;(

Może poczekam aż dostane lub i nie @ i wtedy zrobię teścik,jestem właśnie przed okresem.. 29.10 dostałam,a skończył się 3 tak 4.11 i od razu po tym zadziałaliśmy z mężem :) i po 2,3 dniach te objawy się nasilały,a najbardziej takie ukucia w jajniku lewym.. Z tym,że albo @ nie skończył mi się do końca bo w drugim dniu starań dostałam delikatne plamienie.. Potrwało z dzień góra dwa.. Szczerze z tymi cyklami to mam problem.. Nie mam ostatnio regularnych @ Więc nawet sama nie wiem czy robić sobie nadzieje.. ech zobaczymy,jak dobrze policzyłam to wychodzi,że to 10 dc. Jestem tak rozkojarzona..

Za wcześnie na objawy... Kochana, to 17 dzień cyklu o ile dobrze licze. Niemożliwe, żeby już było wiadomo. Chyba ;) Ale powodzenia życzę ;)

Do góry