reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Kochane, według tego kalendarza na viggo.pl w zakładce "ciąża i połóg" w temacie "kalkulator dni płodnych" wychodzi mi że owulke mam mieć 22 listopada. Dodam, że w zeszłym miesiącu ten kalendarzyk prawidłowo mi pokazał owulke, jak juz mówiłam wiem kiedy mam, to się czuje ;) I mam pytanko, jeżeli kochałabym się w nocy z 18 na 19 listopada, to jakie są szanse? Bo to jedyna noc kiedy możemy.. Bo ma wolne, a tak to ma nocki w robocie a na dniu nie ma sposobności na przytulanki hehe ;D No, może w dzień owulki by się znów udało poprzytulać ;) Ale gdzieś czytałam, że chyba lepiej przed owulką.. Nie wiem ;D

Izulka tutaj masz fajne zostawienie. A tak w ogóle to cześć wszystkim! Dawno się nie odzywałam.

-5 - 0%
-4 - 11%
-3 - 15%
-2 - 20%
-1 - 26%
0 - 15%
+1 - 9%
+2 - 5%
+3 - 0%

Gdzie 0 to dzień owulacji, na minusie są dni przed owulacją a na plusie po owulacji..

Zestawienie pochodzi ze internetu z portalu mediWeb (można podawać nazwy?? ) może być pomocne, jest podpisane przez niejakiego lek. med. Bogdana Kowalczyka.

Ostatnia edycja:
Izulka tutaj masz fajne zostawienie. A tak w ogóle to cześć wszystkim! Dawno się nie odzywałam.

-5 - 0%
-4 - 11%
-3 - 15%
-2 - 20%
-1 - 26%
0 - 15%
+1 - 9%
+2 - 5%
+3 - 0%

Gdzie 0 to dzień owulacji, na minusie są dni przed owulacją a na plusie po owulacji..
Zestawienie pochodzi ze internetu ale może być pomocne.

Dziękuje kochana :) No zestawienie fajne ;) Skorzystam. To kurcze wtedy będą małe szanse.. No ale cóż, warto próbować ;D Największe szanse według tego bym miała mniej więcej sobota-niedziela :)

a ja wam powiem dziewczyny, że juz w dniu kiedy miałam dostać miesiączkę czułam, że "cos jest nie tak" ;) brzuch bolał, mocniej niż zwykle ale krwawienia nie było, tak jak zwykle piersi pobolewały mnie na tydzień przed miesiączka, tak tym razem bolały caaały czas, juz wtedy zrobiłam test ciążowy i... niespodzianka ;) byłam tak podekscytowana , że na następny dzień siedziałam juz na fotelu u ginekologa, jakież było moje rozczarowanie, że jeszcze nic nie widać heh, spodziewałam sie conajmniej biojącego serduszka-opierając się na "internetowych poradnikach" :) w moim przypadku sprawdziło się wsłuchanie we własne ciało, zaznaczam, że nie staraliśmy się o malucha, raczej zdawaliśmy sobie sprawę, że może sie pojawić :D

reklama
Wynika z tego, że najlepszy sexik dzień lub dwa dni przed owulką. A ja za trzy dni mam dostać@ i niestety tak się czuję, już teraz odczuwam dyskomfort w brzuchu, niestety i tym razem pudło:-(

Do góry