reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
izulka objawy obiecujące trzymam&&&&&&&&&&&

witam się z wszystkimi:):*
ja czekam na @ chciałabym już żeby przyszła bo stresuje się tym szpitalem i chciałabym już miec to za sobą...

hej kobietkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ja mam super nastruj malpa posza sobie papa malpeczko i staranka na nowo jejejejejejejejejejejejejejej :)

Ojj kochane jesteście :) Wiecie co? Chodzę często siu siu hehe ;D Dziś w południe w ciągu 2 godzin wypaliłam 3 papierosy, a później wymiotowałam pół godziny, tak mi się nie dobrze zrobiło.. Szok. Mnie nie będzie kochane do soboty tutaj z Wami, bo jadę dziś do mojego i wracam w piątek wieczorem. Pozdrawiam! Jak wrócę, to zaraz Wam zdam relację ;) Oby @ nie przyszła ;D Buziaki!

Izulqa to do zobaczenia w Piątek. Mam nadzieję że teścik pokaże dwie kreseczki. Bo objawy są naprawde obiecujące
.
Soso to do roboty:-D
Bafinka a o co chodzi ze szpitalem? Bo ja jeszcze nie w temacie:no:

Kasiu no to sprawa ma się inaczej bo chodzi o kwestię mieszkaniową. Czasami taka niespodzianka daje niezłego kopa i los jakoś samo się wszystko układa. Czego wam życzę. A my to sąsiadki bo ja z Przemyśla, a w Wiebrznej często bywałam. A jakie miałaś objawy ciążowe?

oj dziwczeta coś sie dzieje tylko za diabła nie wiem co... u mnie @ trwała zawsze powtarzam zawsze 6 dni a dziś 4 dzień i już jej nie ma! nie wiem co jest grane... :-(

Witam :)

Jestem mamą 19 miesięcznego synka i staramy się z mężem o drugie dziecko :)
Kobietki nie będziecie miały nic przeciwko jak dołączę do was ? :)

reklama
Do góry