reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

zycze cierpliwosci:) mnie tez pobolewal troszke nic jeszcze nie jest przesadzone :)ja jeszcze 10 dni do wizyty juz mam odliczanie w glowie wlaczone ahhh chyba nie wytrzymam mam obawy:( boje sie bo czas zbliza sie do dnia kiedy stracilam fasolke:( boje sie:(

Nie bój się. Nie ma co z góry zakładać, że będzie źle.. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze ;) A mogę zapytać jak to się stało? :(

reklama
Nie bój się. Nie ma co z góry zakładać, że będzie źle.. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze ;) A mogę zapytać jak to się stało? :(

hej kochaneeee ja dopieor wstalam bo mnie brzuchol bolal cala noc jutro ostatni dzien @ i znowu staranka ahhhh nei mgoe sie doczekac ale teraz zero skupanai se u mnie nad objawami i tak dalej co bedzie to bedze anulka cpo czemu sie nie odezwalams na priv:p

Hej.. Co tu takie pustki?? Kochane, pisać bo się nudze.. Soso, Bafinka, Anulka, Natala, Edyta, Nat, Fikusek, Kula Hula i inne kobietki -gdzie się podziałyście??? Ja tu umieram na brzuch, chce sie rozerwac, a tu taka cisza :(

Ja juz sie melduje:) wrocilam z miasta ale nie zalatwilam wszystkiego jutro skoncze odwiedzialam tylko jedno miejsce a w drugim kolejki i zrezygnowalam bo krzyza to nie czuje szok totalny....

chcialam sie zarejstrowac w urzedzie pracy ale kolejka zalatwilam tylko zaswiadczenie o polu tyle hehe na dzis jutro moze reszte:)

u mnie remontu dzień pierwszy:-( masakra w całym domu bałagan ale tak sobie myśle że może to i dobrze bo będe miała zajęcie przez najbliższe 2 tygodnie i może uda się nie myślec:-)

reklama
Hej melduje się i ja.
W pracy nie mam za bardzo jak pisać, także dopiero wieczorową porą w domku.
Izulqa nie martw się, czasami kobitki myślą że to na @ brzuszka, a tu taka niespodzianka. No to oby do czwartku i testowanko. Musisz dołączyć do Anulki:tak:.
Soso i takie myślenie mi się podoba.
Anulko ty też się nie obawiaj, bo jak to mówią lekarze na pierwsze poronienie -selekcja- to już ją miałaś. Teraz musi być dobrze;-).
Natalio taki remoncik jest dobry na zopomnienie. No to po@ też do dzieła jak Soso.

Do góry