reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

zycze cierpliwosci:) mnie tez pobolewal troszke nic jeszcze nie jest przesadzone :)ja jeszcze 10 dni do wizyty juz mam odliczanie w glowie wlaczone ahhh chyba nie wytrzymam mam obawy:( boje sie bo czas zbliza sie do dnia kiedy stracilam fasolke:( boje sie:(

Nie bój się. Nie ma co z góry zakładać, że będzie źle.. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze ;) A mogę zapytać jak to się stało? :(

reklama
Nie bój się. Nie ma co z góry zakładać, że będzie źle.. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze ;) A mogę zapytać jak to się stało? :(

hej kochaneeee ja dopieor wstalam bo mnie brzuchol bolal cala noc jutro ostatni dzien @ i znowu staranka ahhhh nei mgoe sie doczekac ale teraz zero skupanai se u mnie nad objawami i tak dalej co bedzie to bedze anulka cpo czemu sie nie odezwalams na priv:p

Hej.. Co tu takie pustki?? Kochane, pisać bo się nudze.. Soso, Bafinka, Anulka, Natala, Edyta, Nat, Fikusek, Kula Hula i inne kobietki -gdzie się podziałyście??? Ja tu umieram na brzuch, chce sie rozerwac, a tu taka cisza :(

Ja juz sie melduje:) wrocilam z miasta ale nie zalatwilam wszystkiego jutro skoncze odwiedzialam tylko jedno miejsce a w drugim kolejki i zrezygnowalam bo krzyza to nie czuje szok totalny....

chcialam sie zarejstrowac w urzedzie pracy ale kolejka zalatwilam tylko zaswiadczenie o polu tyle hehe na dzis jutro moze reszte:)

u mnie remontu dzień pierwszy:-( masakra w całym domu bałagan ale tak sobie myśle że może to i dobrze bo będe miała zajęcie przez najbliższe 2 tygodnie i może uda się nie myślec:-)

reklama
Hej melduje się i ja.
W pracy nie mam za bardzo jak pisać, także dopiero wieczorową porą w domku.
Izulqa nie martw się, czasami kobitki myślą że to na @ brzuszka, a tu taka niespodzianka. No to oby do czwartku i testowanko. Musisz dołączyć do Anulki:tak:.
Soso i takie myślenie mi się podoba.
Anulko ty też się nie obawiaj, bo jak to mówią lekarze na pierwsze poronienie -selekcja- to już ją miałaś. Teraz musi być dobrze;-).
Natalio taki remoncik jest dobry na zopomnienie. No to po@ też do dzieła jak Soso.

Do góry