reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Hej melduje się i ja.
W pracy nie mam za bardzo jak pisać, także dopiero wieczorową porą w domku.
Izulqa nie martw się, czasami kobitki myślą że to na @ brzuszka, a tu taka niespodzianka. No to oby do czwartku i testowanko. Musisz dołączyć do Anulki:tak:.
Soso i takie myślenie mi się podoba.
Anulko ty też się nie obawiaj, bo jak to mówią lekarze na pierwsze poronienie -selekcja- to już ją miałaś. Teraz musi być dobrze;-).
Natalio taki remoncik jest dobry na zopomnienie. No to po@ też do dzieła jak Soso.

A ja się boję bardzo, że znów się rozczaruję.. :(

hej laseczki:)
co do odzywania sie to ja studjuje dziennie i czasem mam taki natlok, ze jak wyjde z domu rano to wroce - tak jak dzis o 20... nawet nie mam kidy pracy mgr pisac bo ciagle cos - o np wspomniany remont, u mnie trwa juz z miesiac heh,
lece do meza sie przytulic bo lezy i czeka;P:p:p

Witam! Znów ja pierwsza ;) Dziś 24 dzień cyklu, 2 - 4 dni do testowania, temp. "tam" 37,2 st ;) Temp. ciała pod pachą 36,7 st. Brzuch boli, ciągnie dół brzucha, swędzi mnie skóra miejscami na całym ciele (dziwne!), bolą mnie piersi, w nocy się obudziłam bo mnie swędziały haha ;D Śluz nie wiem jaki mam bo jest go mało, raczej biały nie ciągnący się, no, teraz jak się podcieram to na żółto jest bo wzięłam wczoraj furaginum bo mnie nerki bolały.. Wiecie, ja to się tak sama wkręcam ;D Ale czuje że będzie Szymek ;P Hah. Pewnie się mylę.. Zobaczymy ;) Miłego dnia!!!

IzuLQa powodzonka napewno sie udalo tez mialam podobnie piersi,brak sluzu,tempke wysoka:)tez mnei cale cialo swedzialo:) nie wiem czy to objaw hehe ale tez tak mialam:) wiec wszystko nna dobrej drodze:)

IzuLQa powodzonka napewno sie udalo tez mialam podobnie piersi,brak sluzu,tempke wysoka:)tez mnei cale cialo swedzialo:) nie wiem czy to objaw hehe ale tez tak mialam:) wiec wszystko nna dobrej drodze:)

Dziękuję za wsparcie :) A brzuch Cię bolał? Bo mnie boli od paru dni.. Tak jakbym zaraz @ miała dostać.. I to głupie uczucie i strach gdy idę do toalety, że jednak dostanę okres ;/

Kochana mialam to samo i teraz tez czasem tak mam a ja jak siusiam to ciagle patrze:)bo lekarz powiedzial ze moze sie @ pokazac czyli nic z tego a jednak jej nie ma wiec wszystko na dobrej drodze:)bo to rozniej jest we wczesnej jak to mi powiedzial przygotowal mnie na dwie mozliwosci...tym bardziej ze juz jestem po stracie wiesz o co chodzi;)nie chcial mnie nakrecac za bardzo:)a mnei znowu prawa piers swedzi ajć :)ale to fajne hehe

Kochana mialam to samo i teraz tez czasem tak mam a ja jak siusiam to ciagle patrze:)bo lekarz powiedzial ze moze sie @ pokazac czyli nic z tego a jednak jej nie ma wiec wszystko na dobrej drodze:)bo to rozniej jest we wczesnej jak to mi powiedzial przygotowal mnie na dwie mozliwosci...tym bardziej ze juz jestem po stracie wiesz o co chodzi;)nie chcial mnie nakrecac za bardzo:)a mnei znowu prawa piers swedzi ajć :)ale to fajne hehe

Rozumiem, ale w Twoim wypadku wiesz już że to ciąża.. A ja nie mam pewności :( He he teraz mnie nie swędzą piersi, ale cała skóra.. Raz ręka, raz noga, raz plecy, szyja, brzuch.. Masakra hehe.

wiem o czym mowisz moj patrzyla jak na glupia jak sie drapalam hehe i pytal czy nie mam pchel hehe przejdzie to:) a moze na cos jestes uczulona???wiesz dopuki nie zobacze serduszka nie uspokoje sie zle mysli siedza w glowie i strach...

reklama
wiem o czym mowisz moj patrzyla jak na glupia jak sie drapalam hehe i pytal czy nie mam pchel hehe przejdzie to:) a moze na cos jestes uczulona???wiesz dopuki nie zobacze serduszka nie uspokoje sie zle mysli siedza w glowie i strach...

Będzie dobrze kochana :) Nie, nie mam na nic uczulenia raczej.. Nie jadłam nic nowego, szampon, proszek i inne artykuły używam te same co zawsze. Żadnych nowych perfum ani nic. Uczulenie odpada. ;)

Do góry