reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

witajcie kobietki staram się nie nakręcac ale @ powinna byc wczoraj a jutro gin kazała testowac. Bardzo bym chciała zobaczyc w koncu te dwie kreseczki:-) tak bardzo bym chciała juz skonczyc z ta nerwówką przed każdą @. jeśli się jutro @ nie pojawi to będzie testowanko trzymajcie kciuki!!!!!!

reklama
Kasiu a dlaczego ryczysz?

hej kochane ale nie obsmarowalyscie tutaj hehehe zalamana nie jestem po prstu mam nie samowicie straszna malpa heh z odmu nie mogge wyjsc ob lec ze mnie a tak poza tym oki jest kolejny miesiac staraek wec lecimy dazewczyny lecm hehe a czemu kochana ryczysz? nie hccesz dziecka? jak nie oddaj mi swoja macice hehehehe

???
Czy tzn że nie wiesz czy chcesz dzidziusia? Chyba sprawy sobie nie zdajesz z tego ile kobiet chciałoby być na twoim miejscu. Będzie dobrze.

Soso witaj poprawna optymistko. To po @ do dzieła:tak:

Ojj, a ja dziś tu pierwsza ;) he he. Dziś 23 dzień cyklu, temp. 37,1 st. Jeszcze jest nadzieja, choć brzuch boli od 2 dni jakby lada chwila miała przyjść @ :(

hej dziewczynki u mnie goruje bezsennosc ciezko zasnac 6-7 i sie budze juz po sniadanku i oczywiscie musialam sie wyrzyc na mezu szok normalnie nie martw IzulQa moj ma to samo:)

Izulqa i Anulka biedni wasi mężusie:tak: To dopiero początek, a co będzie dalej:-p. Izulqa nie martw się, @ nie przyjdzie, wkońcu musi ktoś dołączyć do Anulki;-)

Biedni biedni, a wczora była powtórka z rozrywki.. Śmiałam się, beczałam i darłam na niego przez 2 godziny jak głupia :( W końcu powiedział, że wychodzi i to mnie uspokoiło.. Heh. Naprawde nie chcę się nakręcać, ani nic, ale takie huśtawki to ja ostatni raz w ciąży miałam.. Bo nawet mój mi powiedział że na @ nigdy taka nie jestem, że pierwszy raz od długiego czasu się "dziwnie zachowuje".

a ja w piatek zrobilam test i sa dwie krechy. jak narazie rycze i mam doła.

Czemu beczysz??

no wiec tak kupiłam test i ..........
trochę sobie poleży bo dostałam@ :-(
w sumie wcale mnie to nie dziwi ale jednak jest mi przykro

Oj, przykro mi :( Tulę!

Ostatnia edycja:
hej IuzlQa no nie jestes sama:) ja juz od ponad godziny szperam na necie:) ale dzis spalam dluzej hehe o 8 wstalam:)czyli za ile testujesz??&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oczywiscie no ktos musi do mnie dolaczyc:)

hej IuzlQa no nie jestes sama:) ja juz od ponad godziny szperam na necie:) ale dzis spalam dluzej hehe o 8 wstalam:)czyli za ile testujesz??&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oczywiscie no ktos musi do mnie dolaczyc:)

Zatestuje sobie w czwartek lub piątek rano ;P Ja też wstałam o 8 ;D He he w końcu ktoś prócz mnie się odezwał na tym forum, bo nudy.. Im dłużej siedze, tym bardziej mi się zdaje, że jednak ta małpa przyjdzie, bo ten brzuch mnie naprawde baaardzo boli :( Pozostaje mi tylko czekać..

reklama
zycze cierpliwosci:) mnie tez pobolewal troszke nic jeszcze nie jest przesadzone :)ja jeszcze 10 dni do wizyty juz mam odliczanie w glowie wlaczone ahhh chyba nie wytrzymam mam obawy:( boje sie bo czas zbliza sie do dnia kiedy stracilam fasolke:( boje sie:(

Do góry