reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Kurde, ale mam dziś nerwy.. Szok! Ja nie wiem jak ten mój ze mną wytrzymuje... :( Jechałam dziś po rodzince non stop jak głupia.. Ah, chyba @ mi się zbliża i temu.. :( Napięcie przed miesiączkowe ;/

reklama
hej dziewczynki u mnie goruje bezsennosc ciezko zasnac 6-7 i sie budze juz po sniadanku i oczywiscie musialam sie wyrzyc na mezu szok normalnie nie martw IzulQa moj ma to samo:)

Izulqa i Anulka biedni wasi mężusie:tak: To dopiero początek, a co będzie dalej:-p. Izulqa nie martw się, @ nie przyjdzie, wkońcu musi ktoś dołączyć do Anulki;-)

No no edytka ma racje ja tu czekam a zadnych wiadomosci od testujacych wogole w ostatnich dniach jakos pusto:(
soso kochana zniknela az sie teskni za ta fajna wariatka kochana!!!wracajjjjjjj kochana:*
Oj moj J napewno bedzie mial ciezko z moim charakterem i wogole hehe nie wiem jak wytrzyma te 9 miesiecy w sumie juz 8 ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka pewnie tak jest jak piszesz. Najgorze to jest to dla niej , że miała objawy typowo ciążowe i na ciąże się nastawiła. Mam nadzieję że dojdzie szybciutko do siebie i zaraz po małpie zaczą się nowe staranka:tak:.
A ty jak się czujesz?

ja hmm roznie to bywa rano wojne mojemu zrobilam a teraz spiewam hehe troszke podbrzusze mnie pokuwa i do brodawek nie moge sie dotknac tak to ok wcinam marchewke choc troche gorzka hehe a no i jadlabym wszystko na raz hihi

reklama
Do góry