reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

hej dziewczynki
aaaanulkaaa nie stresujjjj sieeeeeeee co m byc to bedzie zobacyzsz kochana bedzie odbrze tez 3 mam kciukasy :pu ciebie tylko dwa ndi do malpy u mnie jeszcze 10 ;/
bafinko nie masz za co dziekowac nalezy ci sie to kochana jabym mogla przytulilabym cie zeby ciep ocieszyc naprawde nalezy ci sie

a mnie od wczoraj zgaga meczyla o 5 rano zasnelam ehhh i ciagle sikam ja glupia spac mi sie hcce bo sie nie wyspalam

soso sama wiesz po sobie jajo zniose do soboty ale zawsze tak jest kurcze i rozczarowanie jak sie pojawi @ to jade do gina bo w zeszlym roku dal mi kuracje a w czerwcu bylam az w klinice w lublinie i nic nie dalo a moj rok temu 3 miechy Jaz bralam i pozniej duphaston i sie udalo wiec jesli teraz nie wypali to jade choc chcielismy z mezem nie stresowac sie i z nienacka bzyku bzyk robic a nie bo trzeba sama juz nie wiem...
Ale jak by bylo nie obrazilabym sie tym bardziej ze to bylby prezent dla meza bo 2 listopada ma urodziny...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wróciłam... lekarz cudowny naprawde warto bylo jechać taki kawal... ale na tym koniec dobrych wiadomości... powiedział ze mam PCO do tego jakieś zabużenia hormonalne i musze iść do szpitala dostałam już skierowanie więc w przyszłym tyg sie kłada.... a najgorsze jest to ze do szpitaka 60 km od mojej miejscowosci więc sama będe .... owulki tez w tym cyklu nie mam i powiedział że raczej bez stymulacji jej mieć nie będę więc zaczne brac hormony... a co najgorsze powiedział ze z żołnierzykami m jest b źle dostał 4 antybiotyki + witaminy... i jego leczenie będzie trwało 2-3 miesiące potem badania a jak nie pomoże to do specjalisty.... więc wiem na czym stoje ale załamującej jest to co się dowiedziałam....

oj Bafinko, życzę Ci cierpliwości i siły i oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli. Będzie dobrze, o tym pamiętaj :) Buziam i trzymam kciuki! :*

Kochane, a tu mój teścik ;D śmieszny jest, "zdzikłam" jak to zobaczyłam, a z moim smialiśmy się chyba z pół godziny, bo kreska wyszła falowana ;D Ja stawiam na to, że ciąży brak, a on mówi że kupimy drugi bo temu nie wierzy bo ni w ta, ni w tą strone to nie jest hehe ;] Dodaje fotke, zobaczcie i powiedzcie co o tym myslicie ;)

28102010.jpg28102010.jpg

oj Bafinko, życzę Ci cierpliwości i siły i oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli. Będzie dobrze, o tym pamiętaj :) Buziam i trzymam kciuki! :*

Kochane, a tu mój teścik ;D śmieszny jest, "zdzikłam" jak to zobaczyłam, a z moim smialiśmy się chyba z pół godziny, bo kreska wyszła falowana ;D Ja stawiam na to, że ciąży brak, a on mówi że kupimy drugi bo temu nie wierzy bo ni w ta, ni w tą strone to nie jest hehe ;] Dodaje fotke, zobaczcie i powiedzcie co o tym myslicie ;)

Zobacz załącznik 295555Zobacz załącznik 295555

Pewnie jakiś zaciek się zrobił przy drugiej kresce, ale sadzę że to ciąża.

oj bafinko, życzę ci cierpliwości i siły i oby wszystko się ułożyło po twojej myśli. Będzie dobrze, o tym pamiętaj :) buziam i trzymam kciuki! :*

kochane, a tu mój teścik ;d śmieszny jest, "zdzikłam" jak to zobaczyłam, a z moim smialiśmy się chyba z pół godziny, bo kreska wyszła falowana ;d ja stawiam na to, że ciąży brak, a on mówi że kupimy drugi bo temu nie wierzy bo ni w ta, ni w tą strone to nie jest hehe ;] dodaje fotke, zobaczcie i powiedzcie co o tym myslicie ;)

295555-objawy-bardzo-wczesnej-ciazy-28102010.jpg
295555-objawy-bardzo-wczesnej-ciazy-28102010.jpg

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izulqa gratulacje, sadze, ze to ciąża:D:D:D :))
a u mnie jeszcze pare dni i @nadejdzie lub nie, jedyne co ty cycki mnie bola przy pachach, ale to moze byc na @.
pozdrawiam:)

kurcze niunia naprawde to ciaza mowie ci jakby test zle wyszedl nie byloby wyniu tylko pama rozowa na calym tescie ja tak mialam kiedysss!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratki a u mnie masakra mdlosci mnie mecza dzis i odrzucilo mnie od papierosow ;. jak tlyko pomysle to mi sie slabo roi no i brzuch boli ale boje se ze moze sobie wkrecam:( wogfule drazliwa jestem

bafinko widzisz ja jestem pelna nadzieji co do ciebie kochanaaaaaa mojaaaaaaaaaaaaa

witajcie laseczki :)

Soso mam podobnie jak ty od fajek mnie odrzuca z rana ciagnie na wymioty a i mam napady nocne ok 1 na jedzenie co sie nie zdarzalo...
piersi wieksze i obolale i dopatrzylam sie ze same suty sa jakies biale momentami to normalne??
Jutro testowanko sprzet zakupiony i czeka...mam zachcianki na frytki kebaba nawet pizze co ostatnio nie moglam jej jesc... we wczesniejszej mialam wene na rosol nawet gotowalam na tygodniu i ogorki teraz narazie nie mam czegos takiego wspomne ze wtedy poronilam w 6tyg...a teraz bylo by dwa od zaplodnienia...
A i mam okropne napady zlosci bylismy z suczka u weteryniarza wcoraj pozniej zakupy i jak tylko weszlam do mieszkania nagle zmiana krzyki na niego i wogole...
A jeśli by sie udalo maz mialby wspanialy prezent na urodziny ma za 4 dni do tego jak by sie udalo termin mialabym na poczatek lipca tez fajnie by bylo bo maz z pierwszego malzenstwa ma dziewczynke z lipca wiec roznica byla by tylko 3 lata i pare dni:)tyle ze byla zona nie pozwala mu sie widywac z dzieckiem on to przezywa i chcialabym mu dac istotke ktora by kochal...tamta tez kocha i teskni ale z tamta nie da sie dogadac zabawki, rzeczy leza kupione w szafie i czekaja ze moze zmieni tamta zdanie...ja jestem tego zdania ze co dziecko winne powinno miec oboje rodzicow mimo ze sie rozstali ale ona nie rozumie tego...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Zobacz załącznik 295555Zobacz załącznik 295555
100% ciaza!!! gratuluje!!!!!

Do góry