reklama
Witam! Ja nie miałam żadnych objawów na początku. W sumie to do trzeciego miesiąca nic nie czułam. W drugim miesiącu wylądowałam w szpitalu i po powrocie miałam mdłości - schudłam przez nie 5 kilogramów. Bolące piersi pojawiły mi się dopiero tak pod koniec czwartego miesiąca. Najlepszy jest test i to jednak z rana. Ja robiłam wieczorem i nic nie wykrył. W sumie to zależy od testu. Bo na początku robiłam jednym rodzajem i nic nie wykrył, dopiero gdy spróbowałam innym i to z innej apteki wyszedł pozytywny, chociaż były tylko 2 dni różnicy. pozdrawiam.;-)
D
Dlaczegotak
Gość
loreta głowa do góry !!! który to miesiąc starań ? Kiedyś pomyślałam sobie że to niesprawiedliwe , żeby jajeczkowanie było tylko raz w miesiącu .... wiem to głupie , ale jak się chce mieć bejbi , to takie czekanie wykańcza ... rozumiem cię doskonale, czasem trzeba poczekać , jednak zawsze sie to opłaca
majeczka02
Fanka BB :)
Dziewczyny...do gina na wizyte idę dopiero w następnym tygodniu Moja @ w porównaniu do innych @ jest skąpa... Zle sie dzis czuję...znów mam temp...37... tak jak wcześniej (mdli mnie)...kręci sie w głowie... Wczoraj i przedwczoraj znów miałam te ukłucia w jajnikach (takie silniejsze) co wcześniej...
To wszystko mnie złości...bo nie wiem co mi jest:-(a na diagnozę muszę czekac
Ps. Wcześnie sie wczoraj położyłam spać... pózniej przebudziłam sie na fajerwerki i znowu zasnęłam... A wy??
Pozdrawiam
To wszystko mnie złości...bo nie wiem co mi jest:-(a na diagnozę muszę czekac
Ps. Wcześnie sie wczoraj położyłam spać... pózniej przebudziłam sie na fajerwerki i znowu zasnęłam... A wy??
Pozdrawiam
Majeczko witaj. Czy słyszałaś kiedyś, że niektóre kobiety są w ciąży i mają @.
Tak mi tu u Ciebie pasuje. Nie chcę Ci robić nadziei, ale wszystko mi tu na to wskazuje : spanie, mdłości, małe krwawienie. Może to krwawienie przez niedobór progesteronu?. Dziewczyno ja Cię bardzo proszę Ty idź jak najszybciej do lekarza.
To nie jest normalna @.
Tak mi tu u Ciebie pasuje. Nie chcę Ci robić nadziei, ale wszystko mi tu na to wskazuje : spanie, mdłości, małe krwawienie. Może to krwawienie przez niedobór progesteronu?. Dziewczyno ja Cię bardzo proszę Ty idź jak najszybciej do lekarza.
To nie jest normalna @.
majeczka02
Loretko to na pewno nie fasolka...Test wyszedł negatywny
Do gina nie da się szybciej niż w nastepnym tyg:-(może to i dobrze...bo troszkę sie boje nigdy tak nie miałam...
Jest mi dzis strasznie smutno...nic na to nie poradzę...
Tak przegladam...szukam dla siebie miejsca..Nie chce liczyc już nawet na pazdziernik...jak bedzie tak będzie...pozyjemy zobaczymy...:-(
Dzisiaj jestem negatywnie nastawiona...
Do gina nie da się szybciej niż w nastepnym tyg:-(może to i dobrze...bo troszkę sie boje nigdy tak nie miałam...
Jest mi dzis strasznie smutno...nic na to nie poradzę...
Tak przegladam...szukam dla siebie miejsca..Nie chce liczyc już nawet na pazdziernik...jak bedzie tak będzie...pozyjemy zobaczymy...:-(
Dzisiaj jestem negatywnie nastawiona...
Majeczko, uszy do góry, będzie dobrze. Więcej wiary, nie możemy się poddawać, nie my. Tyle już za nami, tylko mały kroczek dzieli nas od celu. Pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia.
Nie poddawaj się, walcz. Nie pozwolę Ci się zamartwiać. Nie wolno Ci. Jeśli Ci ulży to wypłacz się ile możesz, potem zbieraj się do kupy i uśmiech na twarz.
Jutro będzie lepiej, zobaczysz.
A to na poprawienie humoru
Weź kąpiel - pomaga
Idz na spacer - pomaga
A jak nie pomoże to będę musiała Cię zaczarować
Nie poddawaj się, walcz. Nie pozwolę Ci się zamartwiać. Nie wolno Ci. Jeśli Ci ulży to wypłacz się ile możesz, potem zbieraj się do kupy i uśmiech na twarz.
Jutro będzie lepiej, zobaczysz.
A to na poprawienie humoru
Weź kąpiel - pomaga
Idz na spacer - pomaga
A jak nie pomoże to będę musiała Cię zaczarować
majeczka02
Dziękuje Loretko...myślę,ze humorek poprawi mi się wtedy jak będę juz wiedziała co jest grane ze mną...Masz dobre serduszko...jeszcze raz dziękuję...
Ps. a jak u Ciebie od kiedy staranka?
Ps. a jak u Ciebie od kiedy staranka?
reklama
U mnie to bardziej skomplikowana sprawa. Jutro mam zrobić badanie FSH - nie wiem co to wogóle jest, a od piątku zaczynam brać lek CLO (powoduje, że jajniki wypuszczają jajeczko), pomaga w owulacji. Tylko strasznie drakońską dawkę mi przepisała gin i boję się czy moje jajniki to wytrzymają (już raz miałam zszywany jeden bo pękł przy owulacji parę lat temu). Potem mam USG za tydzień i wtedy będziemy z mężem intensywnie się starać. Ale jakby się udało to termin miałabym na 6 października, a ja mam urodziny 5 października. Piękny prezent bym dostała.
Podziel się: