reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dziękuję za odpowiedzi. Tabletek nie biorę, recepta leży przede mną. :-p
Szczerze mówiąc, to bardzo chciałabym byc w ciąży, tylko moja druga połówka się do tego nie pali.....:-( Nieraz próbowałam go do tego namówic, ale na razie kaze mi czekac. Bardzo by mi więc pasowało, gdybyśmy teraz zaliczyli taka wpadkę. Faktem jest, że nie jest to idealny moment, ja bardzo duzo pracuje, zaczęliśmy budowę, ale kiedy będzie ten dobry moment? Wiem, że ciężko będzie nam sie zdecydowac......
No i nakręcona jestem straszliwie......wszelkie objawy są jedynie subiektywne, można je racjonalnie wytłumaczyc. Dlatego pytam o betę, dziś jest 23 dzień cyklu. W pierwszej ciąży wiedziałam ok 25-26 DC, ale pierwsza ciąża była zaplanowana, zresztą, udało sie za pierwszym strzałem.....:-D Pójdę jutro zrobic badanie krwi....

reklama
Bafinka, ja się przyznaję, że testowałam w piątek, ale d...a, dlatego teraz się boję znowu zobaczyć 1 kreskę :-( to może razem we wtorek zatestujemy??? O ile jutro nie dostanę @...

Kasiulka wlasnie nigdy nie ma tego odpowiedniego momentu zreszta jesli juz jestes to on nie bedzie mial nic juz do powiedzienia:)daj jutro znac

Witam z wieczorka,

To sie będzie nas jutro więcej testowac? Ide do lab zrobic badanie z krwi. Coraz bardziej czuję że to jednak ciąża. Wciąż posmak w ustach, mdli mnie po czekoladzie!!!! - sama w to nie wierzę, bo ja kocham słodycze, w ciągu ostatniej godziny już 3 razy byłam siusiu.....No i zgaga....a ja nigdy nie mam zgagi!! Pierwszy raz przekonałam sie co to jest wlaśnie w ciązy z Majusią.....Zmierzyłam sobie temperaturę, tak normalnie, pod pacha, wczoraj miałam 36,6 a teraz 37...... Jak to nie ciąża to strasznie sie wkręcam......Denerwuje się.....

No i rozmawiałam z M. - wciąz przerażony, ale smiał się, że jeśli wpadliśmy chyba tak miało byc. To nie jest źle ;-)

Trzymam tez za Was kciuki &&&&&&&

Ja dzis powinnam dostać @, ale nie dostałam, wiec czekam do jutra, jak jutro też nie dostane do popołudnia ( zazwyczaj @ dostaje rano :( ) to bede musiała isc i kupić test, boje sie jak nie wiem co, zacznijmy od tego ze co ja kurde powiem facetowi, w ogole musze przemyslec za i przeciw czy robic test i nic mu nie mowic, czy z nim go zrobic. Ale chyba po staremu zrobie test sama i ew. jak bedzie pozytywny to mu powiem, jego towarzystwo to dla mnie tylko wiecej stresu, a dokladniej -podwójny stres. Jakos moze dziwna jestem ale ja wole sama to przezywac w "spokoju" . Trzymajcie za mnie kciuki a ja bede trzymać za Was. Ide spac , szybciej sie doczekam jutra ... Dobranoc.

witam was ja już test zakupiłam ale zrobię go jutro bo w mojej łazience jest robotnik ( mamy remont) więc nie ma warunków... a co do robienia testu to też wole zrobić jak będę sama żeby mąż nie wiedział wolę cierpieć w samotności w razie czego... ale ma nadzieję ze się nie rozczaruje..

reklama
kochana dziekuję za miłe słowa i mam nadzieję że się nie mylisz:)

Oj nie dziękuj :) Oby to fasolka była :)

Kochane, ja daleej brak @ ;D A najlepsze jest to, że ja taki szkieletor jestem, mam 165 cm wzrostu, waże tylko 52 kg. A tu od soboty mam zaokrąglony brzuszek. Mama zauważyła, bo ja tak nie zwracam uwagi. Wiecie, ja to myślałam, że może od tego że załatwić się nie mogłam od piątku i że mi się tam gazy nazbierały ;D Ale nie, bo dziś normalnie w łazience byłam, a brzuch dalej został ;P I wyglądam na 2 - 3 miesiąc ciąży.. Właśnie przez to że taka chuda jestem, to to rzuca się w oczy. Brzuch ciągle boli, jajnik kuje. No ale poza tym żadnych więcej objawów. W dalszym ciągu uważam że nie jestem w ciąży, i wydaje mi się że jak zrobie test i wyjdzie pozytywny to i tak dalej będę się upierać przy tym że nie jestem.. Nie mogę.. Obliczyłam że termin bym miała gdzieś na początek maja.. A ja wtedy mam matury :( Mogłabym być za 2 lub 3 miesiące, to by tak prawie pasowało.. Ale nie teraz..

Do góry