reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Witajcie dziewczyny!

Z chęcią z Wami poklikam, jeśli mnie przyjmiecie. :-)

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. :confused: Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... :szok: No i też boję się, ze nie wytrzymam do środy! :baffled:

Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkim testującym i pragnącym maluszka dziewczynom! :happy:

Ostatnia edycja:
IZULKA ZRÓB TEST A NAJLEPIEJ BETE I BĘDZIESZ MIAŁA PEWNOŚĆ...:) jakie to ty tyło dziwne jakbyś ty miała fasolkę choć nie chcesz a ja chce a bym nie miała...:(

Kochana, nie mówię że nie chce. Chcę :) Ale tak, żeby mi na maja termin nie wypadł.. Liczyłam teraz drugi raz, i termin bym jednak na czerwiec miała.. Ale ja nie jestem w ciąży.. Pewnie to wszystko od tego jajnika. Nie zrobie testu bo sie boje..

Witajcie dziewczyny!

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. :confused: Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... :szok: No i też boję się, ze nie wytrzymam do środy! :baffled:

Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkim testującym i pragnącym maluszka dziewczynom! :happy:

Witam cieplutko :) Powodzonka!

Bafinka, testowałaś??? Ja tak, ale dopiero po pracy, więc nie z pierwszego sikania. Ja tam widzę cień kreski, ale pewnie wyobraźnia mnie ponosi. Mam drugi test, zrobię jutro rano. Dziś powinnam mieć @. Póki co nie ma, ale pewnie przyjdzie, bo plecy mnie zaczęły boleć jak zawsze na @. Także czekam, czekam....:crazy:

Witajcie dziewczyny!

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. :confused: Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... :szok: No i też

boję się, ze nie wytrzymam do środy! :baffled:

serdecznie cię witam:):*

Bafinka, na gratulacje o wiele za wcześnie!! Tak jak mówię, cienie na testach już miewałam. Czekam do jutra, więc jak możesz to trzymaj jeszcze te kciuki ;-)a TY testowałaś ???

Bafinka, testowałaś??? Ja tak, ale dopiero po pracy, więc nie z pierwszego sikania. Ja tam widzę cień kreski, ale pewnie wyobraźnia mnie ponosi. Mam drugi test, zrobię jutro rano. Dziś powinnam mieć @. Póki co nie ma, ale pewnie przyjdzie, bo plecy mnie zaczęły boleć jak zawsze na @. Także czekam, czekam....:crazy:

Oj oj :) To trzymamy kciuki by jutro też kreseczki 2 były! ;)

Strasznie mnie brzuch boli :( taka senna jestem.. Gdzie siąde tam śpie.. Jak nigdy na filmie nie zasypiałam czy przy pisaniu sms czy czytaniu książki, tak teraz potrafie z pilotem lub telefonem w ręku zasnąć.. Nigdy tak nie miałam.. Chudne z dnia na dzień, a jem dużo.. Normalnie nie wiem co mi to jest :(

reklama
Do góry