reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Idźcie do dobrego ginekologa.. bóle jajników to dziwna sprawa. U mnie to były cysty w jajnikach, dlatego bolało + przewlekłe zapalenie jajników.. okropieństwo. Wszystko przeszło po leczeniu (oczywiście były malutkie nawroty ale to było nic) i spodziewam się dzidzusia:)) miałam okropne myśli co do bezpłodności.. a tu heca !! :p
gratulacje dla gina:)

A zorientowałam się sama, jak mój M. Po zachowaniu. Bardziej zaczęłam dbać o swój brzuszek, brak apetytu na alkohol i papierosy.. zmiany humorów. Ale o mdłościach nie było mowy. Jestem w 16 tygodniu i ani razu nie wymiotowałam:)

dobrawa- jak sie okaze ze to nie dzidzia to na pewno sie wybiore.
Jesli chodzi o moje zachowanie to ja jak zwykle przed @ jestem bardziej wybuchowa, nerwowa, zmiany humorow... ale u mnie to normalne przed @ tak jak i bol brzucha ale tylko w dniu spodziewanej @, a tak to nawet teraz mam uczucie jak bym zaraz miala @ dostac. Troche denerwujace. Moze i dostane @. Jeszcze mnie ten apetyt dziwi, na prawde ja ogolnie duzo nie jadlam, dieta itd, slodycze raz na ruski rok, a teraz, normalnie pomysle o jakis wafelkach i slinotoku dostaje jak by nie wiem co :D Ale teraz wlasnie mi sie przypomnialo ze to moze byc tez objaw @... kurcze takze ja juz sama nie wiem. nie moge sie doczekac poniedziałku, wszystko sie wyjasni.

bafinka- nie, nie planowałam i szczerze kazdy tylko nie ten moment, chocby za 2 miesiace, albo 2 miesiace temu, ale teraz to tak calkiem nie w te nie we wte, cholerka.

No temperature nie mierzylam rano, ale zawsze mierzylam czy rano czy za dnia i byla taka sama, nie mialam nigdy wachan temperatury, raz tylko jak bylam w ciazy mialam 37,6 ... tyle ze okazalo sie ze to ciaza pusta. No a teraz mam 37,7. Szczerze to mnie bierze panika delikatnie, mysle co bedzie jutro.

melduje dziś u mnie 33dc zaczął mnie pobolewać lewy jajnik dla odmiany chyba bo w tamtym cyklu bolał mnie prawy... i mam dziwny sluz biały grutkowaty.. czy to znaczy że @ jednak przyjdzie:(

Biały i grutkowaty mówisz? ;D I powiedz że taki "budyniowaty" ?? ;]

fifi- ja tylko spytalam czy cos ktoras moze wie, ja wiem ze nie jestescie wrozkami tego nie napisalam, ale mogla bys byc grzeczniejsza , to takie trudne?
Skoro nie wiesz , nie znasz odpowiedzi to nie odpowiadaj wcale. Albo przynajmniej nie badz uszczypliwa.
bafinka- no tak zrobie , ale ogolnie chcialam zapytac czy taki objaw zdaza sie u kobiet w ciazy ( tzn we wczesnej ciazy). A jak bedzie @ to chyba sie przejde do ginekologa, bo nigdy mnie nie bolal tyle czasu.

Wcale nie była uszczypliwa, ma racje, wróżkami nie jesteśmy.. Zazwyczaj tu odpowiadamy: "zrób test lub idź do gina", cóż więcej możemy poradzić?

bafinka- nie, nie planowałam i szczerze kazdy tylko nie ten moment, chocby za 2 miesiace, albo 2 miesiace temu, ale teraz to tak calkiem nie w te nie we wte, cholerka.

No temperature nie mierzylam rano, ale zawsze mierzylam czy rano czy za dnia i byla taka sama, nie mialam nigdy wachan temperatury, raz tylko jak bylam w ciazy mialam 37,6 ... tyle ze okazalo sie ze to ciaza pusta. No a teraz mam 37,7. Szczerze to mnie bierze panika delikatnie, mysle co bedzie jutro.

I tak uważam że w ciągu dnia się temp nie liczy. Zmierz jutro rano zaraz po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka :)

reklama
Do góry