reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Bafinka, Izulka, Createdbylove - dzięki, kochane! Ja za Was też trzymam kciuki - oby Wam się maleństwa pojawiły w najlepszych dla Was momentach!

Przepraszam Was, ale jestem jak chora dziś i okropnie się czuję... :no::no::baffled::baffled:

IzulQa - Czytałam Twój post, maturą się nie martw :) W tym roku to przechodziłam i uwierz, że nie jest tak najgorzej jak może się wydawać, także z pewnością sobie poradzisz..

Bafinka, Mary-beth, kahaka - 3mam kciuki :))

Tylko że ja mam taką szkołę, do której chodzę tylko co drugi weekend, tak więc materiału nas dużo nie nauczą i wiele trzeba doczytywać w domu. Ale mam nadzieje że będzie ok :) I dziękuję za ciepłe słowa otuchy :)

izulQa a ty testowałaś już?? bo w tym zamieszaniu już nie pamiętam... jutro sądny dzień- testuje... ale mam przeczucie że będzie jedna krecha:(

Nie, nie testowałam jeszcze.. Się uwzięłam na to że nie zatestuje ;D Przynajmniej na razie. Dziś mnie tak ten brzuch bolał, to może przyjdzie ta spóźniona @ hehe. Kochana, ja trzymam mocno kciuki!! Będą 2 kreseczki :) Wierzę w to..

Bafinka, Izulka, Createdbylove - dzięki, kochane! Ja za Was też trzymam kciuki - oby Wam się maleństwa pojawiły w najlepszych dla Was momentach!

Przepraszam Was, ale jestem jak chora dziś i okropnie się czuję... :no::no::baffled::baffled:

O właśnie, w najlepszych dla nas momentach.. Ja chcę tylko tyle by nie wypadło na mature.. Zeszły rok byłam w ciaży i mimo że często byłam w szpitalu to szkołe zaliczyłam z prawie samymi piątkami, więc w tym roku też bym dała radę. Ale gorzej z maturą..

Wiecie, mam duży brzuchol dziś ;D śmieszy mnie hehe. Normalnie 2 miesiąc ciąży jak nic ;D Nie no, chyba moja podświadomość sobie coś uroiła..

witam dziewczyny jestem nowa na forum, postanowilam sie przylaczyc po 3 dniach spedzonych przed kompem i wyszukiwaniu objawow ciazy.
moze moglybyscie mi pomoc. czy po tygodniu od domniemanego zaplodnienia (w 14 dniu cyklu przy 28dniach) mozna miec takie objawy jak lekki bol brzucha i plecow na dole, zaparcia, sennosc i podwyzszona tempka ale tylko wieczorami (ok37 stopni) rano mam normalna. Chce jeszcze dodac,ze razem z nazeczonym nie zabezpieczamy sie i chcemy miec dziecko. Nie wiem czy poprostu za duzo sobie wmawiam czy tak jest.
Czy nie jest za wczesnie na testy? wczoraj zamowilam przez internet takie co niby po 6 dniach wykazuja. No zobaczymy, pojutrze dojda.
prosze o pomoc jesli ktoras z Was miala podobne objawy.

witam dziewczyny jestem nowa na forum, postanowilam sie przylaczyc po 3 dniach spedzonych przed kompem i wyszukiwaniu objawow ciazy.
moze moglybyscie mi pomoc. czy po tygodniu od domniemanego zaplodnienia (w 14 dniu cyklu przy 28dniach) mozna miec takie objawy jak lekki bol brzucha i plecow na dole, zaparcia, sennosc i podwyzszona tempka ale tylko wieczorami (ok37 stopni) rano mam normalna. Chce jeszcze dodac,ze razem z nazeczonym nie zabezpieczamy sie i chcemy miec dziecko. Nie wiem czy poprostu za duzo sobie wmawiam czy tak jest.
Czy nie jest za wczesnie na testy? wczoraj zamowilam przez internet takie co niby po 6 dniach wykazuja. No zobaczymy, pojutrze dojda.
prosze o pomoc jesli ktoras z Was miala podobne objawy.

test pokarze,z tego co piszesz to wszytko jest mozliwe:) tylko po co z neta zamawialas jak takie mozna kupic w aptece:) trzymam kciuki by ci sie udalo:)

no masz racje poczekam na test, chyba za duzo mysle o tym.. czemu z neta? bo mam taniej i odrazu 10 sztuk :) dzieki za szybka odpowiedz... ahh im wiecej mysle tym bardziej mnie boli brzuch ale to na pewno z nerwow!!

no masz racje poczekam na test, chyba za duzo mysle o tym.. czemu z neta? bo mam taniej i odrazu 10 sztuk :) dzieki za szybka odpowiedz... ahh im wiecej mysle tym bardziej mnie boli brzuch ale to na pewno z nerwow!!

ooo to nie wiedzialam ze takie tanie sa w necie:)
ja tez mialam szybko objawy,wszytkie przypominaly te na @ tylko ze zaczely sie duzo wczesniej niz dzien spodziewanej @. Ze 2 tyg mowilam dziewczyna w parcy ze chyba @ sie zbilza bo brzuch mnie boli:D

reklama
Do góry