reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Bafinka, nie w Twoim mieście mieszkam ;-) ie napiszę tak publicznie gdzie, bo to mała miejscowość ;-) a Ty kiedy babo będziesz testować???

Witam,

Mam takie pytanko - 14.08 mialam @, cały czas wszystko było o czasie, bo brałam tablety, więc @ jak w zegarku. Niestety, nawał pracy, moje roztargnienie - nie wykupiłam tabsów i - co gorsze - zapomniałam uprzedzić męża, ja sama tez zapomniałam zupełnie, no i był seksik bez zabezpieczenia, wg moich wyliczeń (w sumie internetowych) w samym środeczku cyklu, 27 i 28.08. @ powinna być 11.09, ale od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze, mam metaliczny posmak w ustach, wróciła mi sie treść żołądka.......Moje pytanie brzmi - czy cykl wyrównany tabsami wciąż będzie 28 dniowy, czy mogę sie na tym opierać? No i czy nie biorąc tych kolejnych tabletek jestem bardziej podatna na zapłodnienie??

No i ten ból.....jakby z prawej strony, nigdy nie bolały mnie jajniki, więc nie wiem czy to to. Może to z racji odstawienia tabletek??

Mam metlik w głowie....kiedy można zrobić betkę? Czy poniedziałek to za wczesnie??

Ostatnia edycja:
biały grudkowaty w miarę gęsty... to dobry znak?

Według mnie dobry, alee..każda kobita ponoć ma inaczej. Tylko że jeszcze bardzo podobny śluz jest na jakąś tam chorobę. Kurde, kobieto, zatestuj że już! ;)

Bafinka, ja mam 31 dc i też śluz taki jak Ty. Chciałabym, żeby to było na bobasa, ale wątpię...:crazy: ps.mieszkam niedaleko Ciebie ;-)

Ja tam Wam życzę powodzenia :) Przeczucie mi coś mówi, mówi że będziecie mamusiami. Ale prorokiem nie jestem. Mogę tylko Was wspierać ;)

Witam,

Mam takie pytanko - 14.08 mialam @, cały czas wszystko było o czasie, bo brałam tablety, więc @ jak w zegarku. Niestety, nawał pracy, moje roztargnienie - nie wykupiłam tabsów i - co gorsze - zapomniałam uprzedzić męża, ja sama tez zapomniałam zupełnie, no i był seksik bez zabezpieczenia, wg moich wyliczeń (w sumie internetowych) w samym środeczku cyklu, 27 i 28.08. @ powinna być 11.09, ale od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze, mam metaliczny posmak w ustach, wróciła mi sie treść żołądka.......Moje pytanie brzmi - czy cykl wyrównany tabsami wciąż będzie 28 dniowy, czy mogę sie na tym opierać? No i czy nie biorąc tych kolejnych tabletek jestem bardziej podatna na zapłodnienie??

No i ten ból.....jakby z prawej strony, nigdy nie bolały mnie jajniki, więc nie wiem czy to to. Może to z racji odstawienia tabletek??

Mam metlik w głowie....kiedy można zrobić betkę? Czy poniedziałek to za wczesnie??

Moje zdanie jest takie: dopóki nie zatestujesz lub nie zrobisz badań, nie truj się tabsami. Mnie się zdaje że to ciąża, ale no.. nie do końca. Bete możesz już zrobić. Leć w poniedziałek.

heh, dziwne, co się ze mną dzieje...ten śluz gęsty był ze 2 dni, a teraz mokro :zawstydzona/y: dziś mam 32 dc, jutro teoretycznie powinna być @, ale jakoś jej nie czuję, żeby się zbliżała. Nie chcę sobie wkręcać objawów ciążowych. Testu jutro nie robię, bo nie kupiłam.
Bafinka, testuj, no!

Kkasiulka ponoc po odstawieniu tabsow plodnosc jest wieksza wiec mozliwosc taka jest ja bym poczekalam jeszcze z beta kilka dni a najlepiej poczekaj do 11 i zrob wtedy test cykl moze sie rozregulowac i moze byc dluzszy

Według mnie dobry, alee..każda kobita ponoć ma inaczej. Tylko że jeszcze bardzo podobny śluz jest na jakąś tam chorobę. Kurde, kobieto, zatestuj że już! ;)

Ja tam Wam życzę powodzenia :) Przeczucie mi coś mówi, mówi że będziecie mamusiami. Ale prorokiem nie jestem. Mogę tylko Was wspierać ;)

kochana dziekuję za miłe słowa i mam nadzieję że się nie mylisz:)

Witam,

moim zdaniem jest spore prawdopodobieństwo ciąży ale nie stresuj się za wczasu;) i nie bież na razie tabsów bo mogą zaszkodziś potencjalnejj fasolce i roztroją ci organizm zaczekaj do dnia spodziewanej @ i testuj powodzenia

reklama
heh, dziwne, co się ze mną dzieje...ten śluz gęsty był ze 2 dni, a teraz mokro :zawstydzona/y: dziś mam 32 dc, jutro teoretycznie powinna być @, ale jakoś jej nie czuję, żeby się zbliżała. Nie chcę sobie wkręcać objawów ciążowych. Testu jutro nie robię, bo nie kupiłam.
Bafinka, testuj, no!

ty cwaniaro:) rozgryzłam się:) boisz się testować a mi każesz:D ja staram się poczkać do wtorku ale nie wiem czy wytrzymam...

Do góry