reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

ale mam stracha... obudziłam sie z okropnym bólem jajnika który później przerodził sie w ból brzucha, myślałam że to @ ale nie , niewiem co jest grane, popołudniu lece po test

reklama
Hej dziewczyny, mam prośbe czy mogły byscie mi pomoc. Od 2 tygodniu ( od dni plodnych) caly czas boli mnie brzuch jak na okres,w zasadzie @ mam dostac jutro albo w poniedzialek ale mam wrazenie ze po ostatnim szalenstwie z moim narzeczonym moglam zajsc w ciaze ( bylo to po alkoholu i w sumie wydaje mi sie ze we mnie nie doszedl, ale kto wie, a nawet jesli nie to i tak bylo bez gumki ) Tak sie tez zastanawiam a moze ten brzuch mnie tak boli bo mam cos z jajnikami czy cos? Ogolnie tez mam wiekszy niestety apetyt ( niestety bo bylam na diecie a teraz mam problem zeby sie opszec dobremu jedzonku, ) ogolnie tez mam zawroty glowu i mdlo mi czasem, ale to moze byc spowodowane moim slabym organizmem, mam anemie, w sumie nawet biore felvit dla kobiet w ciazy, ale t o w zwiazku z ta moja anemia. no nic, jak wy uwazacie? Cos z tego moze wyniknac?

po stosunku bez zabezpieczenia i tym bardziej w dni plodne jest duża szansa że może coś wyniknąć ale to nie jest pewnik najlepiej będzie jak w dniu spodziewanej miesiączki zrobisz test będziesz wtedy miala pewność a jesli podejrzewasz że to może być coś z jajnikiem to powinnaś iść do gina

reklama
fifi- ja tylko spytalam czy cos ktoras moze wie, ja wiem ze nie jestescie wrozkami tego nie napisalam, ale mogla bys byc grzeczniejsza , to takie trudne?
Skoro nie wiesz , nie znasz odpowiedzi to nie odpowiadaj wcale. Albo przynajmniej nie badz uszczypliwa.
bafinka- no tak zrobie , ale ogolnie chcialam zapytac czy taki objaw zdaza sie u kobiet w ciazy ( tzn we wczesnej ciazy). A jak bedzie @ to chyba sie przejde do ginekologa, bo nigdy mnie nie bolal tyle czasu.

Do góry