reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
eeeh... tak sobie myśle że z tym testowaniem poczekam do soboty, boje się że znowu niepotrzebnie się nakręce i jeśli wynik byłby negatywny to wmawiałabym sobie że znów za wcześnie go zrobiłam a w sobote to chyba już powinien byc wiarygodny, w sumie to byłby 6 dzień opóźnienia @. W każdym bądź razie mam dobre przeczucie byle tylko @ się nie pojawiła:-(

a czemu piszesz że masz tylko jeden jajnik?

13 maja 2008 roku miałam operacje bo miałam 8cm torbiel na jajniku. Niestety jajnika nie udało się uratować. Jakbym tak opowiedziała to wszystko to byście nie uwierzyły ;D Jak to mój lekarz powiedział: "Pani to jakieś chodzące nieszczęście." Pocieszające to było haha ;D

eeeh... tak sobie myśle że z tym testowaniem poczekam do soboty, boje się że znowu niepotrzebnie się nakręce i jeśli wynik byłby negatywny to wmawiałabym sobie że znów za wcześnie go zrobiłam a w sobote to chyba już powinien byc wiarygodny, w sumie to byłby 6 dzień opóźnienia @. W każdym bądź razie mam dobre przeczucie byle tylko @ się nie pojawiła:-(

Grunt to dobre przeczucie :) Ja myślę że dziś już by Ci pokazało spokojnie ;))

Witam

Ostatnio z moja kobieta staramy sie o dziecko.Mielismy niedawno stosunek.Moje pytanie moze wydawac sie smieszne ale jakie jest prawdopodobienstwo na zajscie w ciaze ?

Mozna to okreslic jakos w procentach np 50 , 60 80 ?

Wiem ze to ie jest profesjonalny post ale wydaje sie ze moglas posmiac mi sie w twarz za pomoca prywatnej wiadomosci.W niczym mi nie pomoglas ta odpowiedzia.Nie znam sie na tych tematach wiec pytam.Czy mozna w jakis sposob to okreslic , od czego to jest uzaleznione ?

Zaraz Ci tu admin napisze, zebys użył opcji "szukaj" na forum bo to nie boli. To po pierwsze.

Po drugie zadając takie pytanie trzeba napisać cokolwiek więcej, a nie to że spałeć z dziewczyną. Ważne jest też w którym dniu cyklu tosie stało, jakie ma cykle Twoja dziewczyna. Bo na Twojego posta to można odpowiedzieć dzisiaj tak: zajściew ciąże w waszym przypadku wynosi 50%, albo zaszła albo nie. Sądzę że to też Ci nie pomogło w żaden sposób.

Jak chcesz wiedzieć czy zaszła w ciążę, to zrobcie test w dni spodziewanej miesiączki lub po jej terminie, to nie boli i daje odpowiedź.

Retyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, skąd ludzie mają takie pomysły na zakładanie tematu na forum?

Zaraz Ci tu admin napisze, zebys użył opcji "szukaj" na forum bo to nie boli. To po pierwsze.

Po drugie zadając takie pytanie trzeba napisać cokolwiek więcej, a nie to że spałeć z dziewczyną. Ważne jest też w którym dniu cyklu tosie stało, jakie ma cykle Twoja dziewczyna. Bo na Twojego posta to można odpowiedzieć dzisiaj tak: zajściew ciąże w waszym przypadku wynosi 50%, albo zaszła albo nie. Sądzę że to też Ci nie pomogło w żaden sposób.

Jak chcesz wiedzieć czy zaszła w ciążę, to zrobcie test w dni spodziewanej miesiączki lub po jej terminie, to nie boli i daje odpowiedź.

Retyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, skąd ludzie mają takie pomysły na zakładanie tematu na forum?

Dzieki , poczekam na test :) Takie pomysly biora sie wtedy gdy facet bardzo by chcial miec dziecko i nie moze doczekac sie na pozytywne informacje ;)

kbetina nie admin tylko mod:rofl2::-p..........i właśnie tak napiszę:-)

Tomekk używaj opcji przeszukaj to forum zanim założysz temat.
Takowy juz istnieje.

A szanse masz takie....albo zaszła albo nie.
A zależy to od tego czy wstrzeliłeś się w owulacje czy nie, czy jestescie plodni, czy ma odpowiedni poziom prolaktyny i od miliona innych rzeczy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry