reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
robiłam test...:( znów negatywny... ciekawe ile teraz będę czekać na tą głupią @ załamać się można:"(

Oj przykro mi :( Następnym razem się uda. :)

ja nie bylam dzis na becie, test gleboko schowalam do torby, zeby mnie nie korcilo, ale cos czuje, ze @ zaraz sie przyblaka, wiec kolejny cykl do d... :(

Jeszcze nie dostałaś @, więc głowa do góry bo może się nie pojawi :)

ja swoj trzymam w szufladzie i tez chwilami czuje ze @ bedzie ale nie czuje sie taka 'pelna' na dole, okaze sie w piatek.
Kula hula trzymam kciuki zeby jednak @ nie bylo :tak:

Byle do piątku :) Będzie dobrze.

Kochane, mam bardzo głupie pytanie.. Ale koleżanka pytała. Jeżeli dajmy na to kochała się z chłopakiem i on "skończył" na jej no, tym co ma między nogami ;D i zaraz później rozmazał to ręką i swoje palce jej "tam" zaczął wsuwać, to jest duża możliwość że może zajść w ciąże? Bo ja jej powiedziałam że jest duże prawdopodobieństwo i się z nią trochę pokłóciłam bo ona twierdzi inaczej.. Dlatego Was pytam, o wasze zdanie :)

U mnie tak jak chyba u Was wszystkich -
-przede wszystkich rwące piersi
-do tego mocne wyostrzenie węchu (przy myciu garnka po gotowanej kukurydzy myślałam, że padnę)
-męcząca zgaga
-pobolewania brzucholca
-i nie wiem czy to objaw ale straszny ból kręgosłupa w odcinki lędźwiowym. nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam, a teraz notorycznie:baffled:

ps. trzymam za Was kciuki dziewczęta!!

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie tak jak chyba u Was wszystkich -
-przede wszystkich rwące piersi
-do tego mocne wyostrzenie węchu (przy myciu garnka po gotowanej kukurydzy myślałam, że padnę)
-męcząca zgaga
-pobolewania brzucholca
-i nie wiem czy to objaw ale straszny ból kręgosłupa w odcinki lędźwiowym. nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam, a teraz notorycznie:baffled:

ps. trzymam za Was kciuki dziewczęta!!

U mnie brak @, ból brzucha, ból pleców, tkliwość piersi. Raczej nic więcej ;D Ale wątpie że to ciąża..

Do góry