reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Co do dietki proteinowej polecam :D Schudłam 10,5kg. Co prawda ne chudnie się bardzo szybko na niej ale regularnie i że tak to ujme ładnie, bo skóra pozostaje elastyczna spala się sam tłuszczyk.

reklama
:-) Słońce tu nie ma znaczenia grupa krwi, a uwierz mi ze ta dieta działa!! kazda osoa, którą znam i jest na niej chudnie!!! ale trzeba sie trzymac na poczatku chociaz rygorystycznie, ja potem po 4 tyg to tak luzacko do niej pdchodzilam, ale i tak chudlam..

Jak napisała Klaudoos na pewno będzie działać. I to bardzo skutecznie. W dodatku to bardzo zdrowa dietka, nie wyniszczająca organizmu i nie powodująca efektu jojo :D Tylko troche długotrwała jest ;/ Ja ostatni etap w połowie przerwałam i jak dotąd od maja na wadze nie przybrałam :)

Kurcze tak sobie mysle ze tyle sie wszedzie pisze ze rozpoznanie naprawde wczesnej ciazy jest nie mozliwe, ze niby za wczesnie na objawy itp... a to nie do konca prawda. jestem zdania ze trzeba wierzyc swojemu instynktowi. Ja osobiscie wiedzialam (tzn przeczuwalam) ze jestem w ciazy juz tydzien przed spodziewana miesiaczka... moze to tylko zbieg okolicznosci ale bylam caly czas zmeczona, mialam mdlosci (bez wymiotow ale mdlilo mnie caly czas) a upewnilam sie prawie na pewno kiedy wzielam relaksujaca goraca kapiel i zaczelam po niej widziec "gwiazdki" przed oczami a swiat zawirowal! nigdy sie tak wczesniej nie czulam wiec pojawila sie mysl ze chyba jestem w ciazy i...nie pomylilam sie. za tydzien nie dostalam miesiaczki, zrobilam test (dodatni) i udalam sie do lekarza ale i juz przed testem czulam ze to dzidzius :)

hejka ;)
niestety mialyscie racje, to nie byla ciaza... ;(
moze to bylo poronienie samoistne - slyszalam, ze czesto to sie zdarza jak pare dni okres sie spoznia,
no trudno, trzeba probowac dalej:(

wkrotce napewno sie uda, u mnie juz ponad rok staran i ciagle nic, wrozka przepowiedziala mojej tesciowej ze w sierpniu nastepnego roku urodze dzidziunie;) mam nadzieje ze jej przepowiednie sie spelnia. pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie.

hej dziewczyny:* jak tam po wekendzie? u mnie straszny upał nie wiem czy to normalne ale strasznie spuchły mi nogi... aż mnie pieką.. tak poza tym to nic nowego okresu nadal nie mam od wtorku do soboty brałam CLO i czekam na rezultaty...

hej dziewczyny:* jak tam po wekendzie? u mnie straszny upał nie wiem czy to normalne ale strasznie spuchły mi nogi... aż mnie pieką.. tak poza tym to nic nowego okresu nadal nie mam od wtorku do soboty brałam CLO i czekam na rezultaty...
i teraz powinnas miec usg zeby sprawedzic czy pecherzyki rosna, czy jest jakis dominujacy, potem za kilka dni znowu i jesli jakis osiagnie ok 25 mm ostro sie starc i znow usg zeby spr czy pekl jak nie to pregnyl- zastrzyk, no i istotne znaczenie ma zeby zaciazyc ile wynosi mm endometrium przy wąziutkim czasem sie nie zagniezdza. zycze powodzonka!!!!!

reklama
Do góry