4 tydz to bardzo wczesna ciaza... ja sie o swojej dowiedzialam ok 6 tyg...na poczatku myslalam ze to zblizajaca sie @ ale nie pojawiala sie...bolalo zupelnie tak samo jak na @...ale ze nie bylo @ prawie 2 tyg to zrobilam test i wyszedl pozytywny... te bole to sa takie o jakich pisaly dziewczyny, czyli powiekszajaca sie macica (rozpulchnia sie)...gdyby nagle wystapilo krwawienie wtedy marsz do lekarza!
Pozdrawiam
P.S gdyby pozniej jeszcze wystepowaly te bole po 10 tyg to nie ma co czekac tylko prosto do lekarza...i z wszelkimi watpliwosciami rowniez! trzeba dbac nie tylko o siebie ale rowniez o rozwijajaca sie fasolke-teraz nie jestesmy juz same, mamy tez o kogo dbac! ja juz co prawda urodzilam, ale dalej dbam o moje dzieciatko
Pozdrawiam! Trzymajcie sie cieplutko ;-) dbajcie o swoje Dzidziulki jak o najwieksze skarby na swiecie
Pozdrawiam
P.S gdyby pozniej jeszcze wystepowaly te bole po 10 tyg to nie ma co czekac tylko prosto do lekarza...i z wszelkimi watpliwosciami rowniez! trzeba dbac nie tylko o siebie ale rowniez o rozwijajaca sie fasolke-teraz nie jestesmy juz same, mamy tez o kogo dbac! ja juz co prawda urodzilam, ale dalej dbam o moje dzieciatko
Pozdrawiam! Trzymajcie sie cieplutko ;-) dbajcie o swoje Dzidziulki jak o najwieksze skarby na swiecie