reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

4 tydz to bardzo wczesna ciaza... ja sie o swojej dowiedzialam ok 6 tyg...na poczatku myslalam ze to zblizajaca sie @ ale nie pojawiala sie...bolalo zupelnie tak samo jak na @...ale ze nie bylo @ prawie 2 tyg to zrobilam test i wyszedl pozytywny... te bole to sa takie o jakich pisaly dziewczyny, czyli powiekszajaca sie macica (rozpulchnia sie)...gdyby nagle wystapilo krwawienie wtedy marsz do lekarza!
Pozdrawiam

P.S gdyby pozniej jeszcze wystepowaly te bole po 10 tyg to nie ma co czekac tylko prosto do lekarza...i z wszelkimi watpliwosciami rowniez! trzeba dbac nie tylko o siebie ale rowniez o rozwijajaca sie fasolke-teraz nie jestesmy juz same, mamy tez o kogo dbac! ja juz co prawda urodzilam, ale dalej dbam o moje dzieciatko :tak:
Pozdrawiam! Trzymajcie sie cieplutko ;-) dbajcie o swoje Dzidziulki jak o najwieksze skarby na swiecie :tak:

reklama
zgadzam sie z NOCKA w 100% :tak: mnie tez bolal brzuch ale az do tego stopnia ze nie moglam chodzic wiec gin mi przepisal no-spa forte i pomoglo :laugh2:

Hmmmm czy to już jest jest jakiś objaw? no, niewiem. Ja miałm po prostu skurcze i siedziałam z zegarkiem w reku by wiedziec co jaki czas występuje. Gdy był co 4min. pojechał do szpitala i za 4godz. urodziłam:-D

Hmmmm czy to już jest jest jakiś objaw? no, niewiem. Ja miałm po prostu skurcze i siedziałam z zegarkiem w reku by wiedziec co jaki czas występuje. Gdy był co 4min. pojechał do szpitala i za 4godz. urodziłam:-D

Koleżanka czarna456 pytala o pierwsze objawy ciazy-nie porodu:-D :-D :-D

a co do tych objawow to niekoniecznie musi byc ciaza...zrob test i wszystko sie wyjasni

reklama
A ja nie miałam żadnych objawów. Rozchorowałam się po powrocie znad morza, ale sądziłam, ze to kwestia zmiany klimatu.. Cykle zawsze miałam długie, więc 40 dzień mnie nie szokował. W dniu, kiedy wracał mąż z 10-dniowego pobytu za granicą zrobiłam test, by wiedzieć co mu powiedzieć. No i były 2 kreseczki.:-) Następnego dnia powtórzyłam, by nie było wątpliwości.. Piersi nie bolały mnie wcale, do samego końca.

Do góry