reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witaj Hanulka!
Ja też miałam na początku takie bóle i wszystko było O.K.
Na takie bóle ginka pozwoliła mi łykać No-spę
Jeśli nie plamisz czy nie krawawisz to wszystko powinno być w porzadku.:-)

reklama
O rany! całe szczęście, że te lekkie bóle to normalka, bo ja również strasznie się przestraszyłam. jestem w 7 tygodniu i bałam się, że zaczyna dziać się coś złego. :-)miło wiedzieć, że nie jestem sama!

Mnie na samym poczatku ciazy bolal brzuch i ogolnie czulam sie jakbym miala niestarwnosc. Nawet bylam na L4 (w 3-4 tygodniu), bo lekarz stwierdzil grype zoladkowa :-) Moja grypa ma teraz 5 miesiecy ;-)
Na USG bylam dopiero w 12 tygodniu, bo moja ginekolog pow. ze wtedy wiadomo czy wszystko rozwija sie prawidlowo i ze nie ma sensu wczesniej. Na badaniu w 6 tyg. powiedziala mi tylko, ze ciaza jest, ale na 100% stwierdzi to na kolejnej wizycie - to byl chyba 10 tydzien.
Powodzenia dziewczyny i postarajcie sie nie stresowac!
U mnie bylo tak samo tez niby mialam grype i wrzody na zoladku hihih i podobnie jak u ciebie moje dolegliwosci maja juz prawie 6 miesiecy :tak:

natychmiast powinnaś udać się na pogotowie. masz do tego prawo zawsze wtedy gdy coś cię niepokoi. tylko nie zwlekaj!!!!!! może to byćpo prostu spowodowane zmianami jakie zachodzą w organizmie, ale może to teżbyć coś poważniejszego. ale głowa do góry i na pogotowie lub do swojego lekarza.

Ból ustapił.Był to poranny ból.Poza tym ciążę zdaiagnozowano w zeszłym tygodniu a objawy bliźniaczo podobne do tych miesiączkowych miałam również kilka razy w ciągu tych ostatnich 4 tygodni???

Też na początku ciąży miałam takie bóle, mój lekarz prowadzący po zbadaniu i zrobieniu usg, powiedział że wszysystko jest ok, że są to bóle spowodowane rozciąganiem się wiązadeł macicy, oczywiście jeśli takim bólom będzie towarzyszyło krwawnienie, bóle głowy powinnaś zgłosić się niezwłocznie do lekarza. Życze wspaniałych 9 miesięcy:-)

reklama
osobiście nie miałam na początku żadnych bóli. problemy pojawiły się w 16 tygodniu i musiałam jakiś czas leżec. najlepsze jest to, że bóle które wowczas odczuwałam potraktowałam jako rozciąganie się macicy czy też jakiś ucisk na jajniki. w końcu gdy poszłam do lekarza to od razu kazał mi isc na zwolnienie, a ja głupia powiedziałam do niego, ze nie mogę, bo musze zaraz isc do pracy. i poszłam. za 2 dni wróciłam, bo już nie mogłam chodzić bez bólu ani sie wyprostować. i do dzis jestem na zwolnieniu. dbaj o siebie i dzidziulka. pozdrawiam :).

Do góry