reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

cześc dziewczyny:) przepraszam że dopiero się odzywam!!!
Byłam u ginek i zrobiła mi usg. powiedziała że narazie nic nie widzi i kazała przyjśc za dwa tygodnie. na @ przepisała mi luteinę którą jutro skończę brac no i będę czekac na @. Inez przykro mi że dostałaś ale to dziwne ze w takim dniu cyklu że się nie spodziewałaś. mnie mój ostatni @ zastanawiał bo dostałam w 16 d.c.

poczekamy co będzie dalej no i trzeba próbowac!!!!

reklama
ooo a my tak czekalysmy na Twoja odp:) ja mysle ze to fasolka:p wiesz, na poczatku zaskoczylo mnie plamienie w 28 dniu cyklu<przypominajac ze mam ok 36 dniowe > no a jeszcze bardziej teraz @ w 27 d.c ;O no ale coz tak musi po prostu byc. :)rozregulowalo sie i koniec..
marc,mam nadzieje ze jestes w ciazy!!!!trzymam kciuki :)

tu się zgodzę jak byłam w pierwszej ciąży to dosłownie chodziłam co chwila do łazienki sprawdzić czy to okres, ale nie przyszedł a byłam pewna, że to na okres.
A teraz miałam @, a czuję, że coś jest nie tak w sensie, że coś tam może być bo jajniki mnie bolą no i wogóle jakoś dziwnie:)
Inez kurczę ciekawa jestem:)

ooo a my tak czekalysmy na Twoja odp:) ja mysle ze to fasolka:p wiesz, na poczatku zaskoczylo mnie plamienie w 28 dniu cyklu<przypominajac ze mam ok 36 dniowe > no a jeszcze bardziej teraz @ w 27 d.c ;O no ale coz tak musi po prostu byc. :)rozregulowalo sie i koniec..
marc,mam nadzieje ze jestes w ciazy!!!!trzymam kciuki :)

poprawiam sie- ja mysle ze to fasolka u Ciebie iwka nie u mnie zeby nie bylo bo tak dziwnie napisalam:p

Ostatnia edycja:
iwka- marchewka zapewniam cie ze na poczatku ciazy brzuch boli identycznie jak na @ ze wlasciwie nie jest latwo rozroznic czy to idzie @ czy poprostu ciaza sie zaczyna rozwijac

ja to zaczynam sie bac, skonczylam dzis brac tabletki no i teraz bede czekala na @, ale ogolnie wiem ze moj orgaznim nie jest jasnowidzem i ze podbrzusze nie moze mnie bolec bo moj organizm wie ze zaraz odstawie tabletki i bedzie czas na przyjscie @. A brzuch mnie pobolewa od paru dni .. no nic poczekamy zobaczymy.

reklama
Ja mam dostać jutro @ . Zrobiłam test w niedzielę ale wyszedł negatywny. Ciągle boli mnie podbrzusze i kręgosłup. Wczoraj wieczorem miałam straszne dreszcze, byłam cała rozpalona a pomimo to trzęsłam się z zimna. Padłam ze zmęczenia o 20. 30.. Od 4 dni z ciekawości mierzę rano temp na początku była 36,82 po czym stopniowo rosła i dzisiaj jest już 37,02 . Podczas wczorajszego stosunku z mężem odczuwałam dziwny ból(jakby dotykał w czuły punkt) . Myślicie że test mógł mylić ?

Do góry