reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witajcie, jestem tu pierwszy raz. :)

U mnie też pierwszy test wyszedł dziwnie, kreseczka była ledwie widoczna, a robiłam prawie tydzień przed spodziewanej miesiączki. Drugi test i zresztą trzeci też pokazał słabiutką, ledwie widoczną kreseczkę. Ginekolog powiedział, że rzadko tak wcześniej można ciążę wykryć i skierował mnie na Beta test.

Ostatnia edycja:
reklama
Inez kochana ja miałam tak samo i okazało się to prawdą.
Robiłam najpierw jeden test no i pojawiła się bardzoo jaśniutka w dniu spodziewanej @ miałam już wyraźną kreseczkę tę druga.
Sunshine_Baby Witaj kochana:) Serdecznie Gratuluję, a który to tydzień?Ja jak byłam u lekarza to zaraz po teście więc był wtedy to 4tydz, ale jeszcze nie widziała nic dopiero w 6tyg serduszko sobie pikało w 8tyg niestety poroniłam, ale teraz spóźnia mi się @ więc hmm ciekawe:)

ahh test daje wiarygodny wynik najlepiej zrobiony z rana i po 5 minytach jak sprawdzisz po 30 to może już być niewiarygodny dziewczyny na innym forum pisały że wyszła 1 kreska a po 40 minutach 2 kreska - to juz nie jest dobry wynik tym sie nie sugerujcie test ma być od razu odczytany pozniej jest niewiarygony. a dla ciebie rada- zrob test z krwi

Kochane mi też się spóźnia @ mam dziś 37 dzień i nic coś mnie trochę pobolewa pachwina jakaś taka senna jestem troszkę inaczej jak w mojej 1 ciąży, ale testu na razie nie robię bo jakoś mam uprzedzenie;pl;pp;p a może po prostu mam stresa;)

Inez i jak??Powtórzyłaś test??

Dwa tygodnie przez spodziewaną miesiączką zaczęły mnie boleć piersi, później brak okresu- test pozytywny, papierosy zaczęły inaczej, gorzej smakować, występowały bóle głowy

Sunshine_Baby Witaj kochana:) Serdecznie Gratuluję, a który to tydzień?Ja jak byłam u lekarza to zaraz po teście więc był wtedy to 4tydz, ale jeszcze nie widziała nic dopiero w 6tyg serduszko sobie pikało w 8tyg niestety poroniłam, ale teraz spóźnia mi się @ więc hmm ciekawe:)

Witam! piąty tydzień:) wczoraj widziałam pęcherzyk, tętna jeszcze nie było... CZekam, boję się:(

Sunshine_Baby, gratuluje!
U mnie w 5 tyg tylko pęcherzyk było widać, a dzisiaj już bije serduszko więc nie bój się tylko dbaj o siebie :-)

marc- po tym ktory wyszedl pozytywny dopiero po paru h zrobilam drugi - chyba przedwczoraj jakos po godzinie 15 i w sumie wyszedl neg-widac tam taki cien jakby 2-giej kreski ale to nie jest to . nie oplaca mi sie robic bety bo we wtorek mam juz do gina ale teraz tak sobie mysle ze to po prostu jakies zaburzenia. a wszystko okaże sie we wtorek :) napewno napisze co i jak wyszlo:tak::tak:ale zalamac sie mozna przez te testy kiedys jak nie bede miala okresu lub bedzie mi sie spoznial od razu zrobie bete i nie bede bawila sie w testy !! pozdrawiam i do uslyszenia:tak::*:*:*

Sunshine_Baby, gratuluje!

reklama
Do góry