marc a w tym wczesniejszym po jakim czasie pojawila ci sie ta druga krecha? bo u mnie jest tu mowa po paru h a skoro test po takim czasie jest nie wazny to nie ma co sie nakrecac .na poczatku wariowalam a teraz juz mysle ze niepotrzebnie i ze to tylko ta moja psychika ;-)
reklama
andzia25
Fanka BB :)
Daj znać jak już będziesz po wizycie;-);-)Trzymam kciuki żebym się myliła i żeby okazało się że to jednak fasolka&&&&&&&&&
jesli by to byla fasolka -to byla bym mloda mama-20 . no ale to nic.. wiele dziewczyn w tym wieku zachodzi w ciaze i daje sobie rade. tym bardziej ze ja w sierpniu wylatuje do uk <znow> ;-)odezwe sie jak zrobie test-bo wkoncu sie zdecydowałam -po swietach , a pozniej po wizycie u gina do uslyszenia dzieki za odpowiedz
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja o mojej fasolce dowiedziałam się bardzo późno bo to już był chyba około 8 tydzień ( mówię chyba bo na badaniu hCG wyszło 7-8 tydzień a badaniu ginekologicznym 10 tydzień. Teraz wybieram się na usg tak więc myślę że będę w stanie poznać dokładny tydzień mojej fasolki, bo niestety od zawsze miałam problem z miesiączkami i nie miałam ich nawet zanim doszło do możliwości zapłodnienia-). Nic nie wskazywało na to że jestem w ciąży. Naprawdę bardzo dobrze się czułam. Zero nudności, bólów piersi itp. Jedynie co odczuwałam to zmęczenie i bez drzemki po południowej nie dało się przeżyć. Do zrobienia testu zmusił mnie fakt, że zaczęłam zażywać luteinę na wywołanie miesiączki bo chciałam zacząć leczenie hormonalne wywołane z moimi problemami z hormonami i po odstawieniu jej po półtorej tygodniu nadal nie było okresu. Zrobiłam test i przy pierwszym pojawiła się jedna mocna kreseczka a druga bardzo słaba a przy kolejnym już oby dwie mocne. Do tego test beta hCG i wszystko jasne. Dopiero dzień po tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to zasłabłam. Mam wyłącznie jakby trochę przewrażliwiony węch i nie każdy zapach mi odpowiada, na przykład parówek to nie zjadłabym
iwka_marchewka
młoda żona
dziewczyny popadam w paranoję. @ spóźnia mi się już przeszło tydzień. mam objawy ale @ nie ma!! zrobiłam dziś rano test (mąż mi kupił bo nie może się ze mną dogadać i wieczorem od 21 już śpię)... no i wynik był negatywny. od 2 dni bolą mnie sutki i od 2 tyg leci mi taka dziwna wodna wydzielina, że cały czas czuję jakbym miała mokro w gatkach. tak jak Inez90 mam wizytę u ginek. ciekawe co będzie ale pewnie jak co m-c wkręcam sobie ciążę
dziewczyny popadam w paranoję. @ spóźnia mi się już przeszło tydzień. mam objawy ale @ nie ma!! zrobiłam dziś rano test (mąż mi kupił bo nie może się ze mną dogadać i wieczorem od 21 już śpię)... no i wynik był negatywny. od 2 dni bolą mnie sutki i od 2 tyg leci mi taka dziwna wodna wydzielina, że cały czas czuję jakbym miała mokro w gatkach. tak jak Inez90 mam wizytę u ginek. ciekawe co będzie ale pewnie jak co m-c wkręcam sobie ciążę[/QUOT
a jeśli była by to ciąża to planowana?? moze na test jest zbyt wcześnie.. u niektórych kobiet testy we wczesnej ciąży nie wykrywają Hcg .. mnie-piersi nie bolą ale mam rózne inne objawy które też -prawdopodobnie sobie wmawiam.. chociaz wczoraj jak mialam niezła walke z moim- to ze zdenerwowania tak mnie bolał brzuch.. strasznie mnie ciągnęło w dole brzucha.. wgl te bole nie sa takie jak kiedys . ja teraz po prostu czuje ze moge byc w ciazy bo kiedys jak sie schizowałam to objawy byly .. hmmm mozna powiedziec ze inne .. nie mdlilo mnie nie bolal mnie brzuch tak jak teraz.. dlatego tez postanowilam przejsc sie do lekarza idz jak najszybciej i nie stresuj sie tak wesołych świąt wszystkim
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
U mnie pierwsze oznaki ciąży były podobne do nadchodzącego okresu i dlatego nie podejrzewałam, że jestem w ciąży Na początku pojawił się bół piersi - jeszcze mnie tak nigdy piersi nie bolały, do tego ból podbrzusza jak "na okres", częste oddawanie moczu i senność. W końcu zrobiłam test w pracy i wyszły dwie kreski, na drugi dzień zrobiłam dwa testy i oba wyszły pozytywnie :-)
reklama
a ja już nie wiem sama bo zrobilam dzis kolejny test tak ok 15 i wyszla mi ta druga tak jasniutka ledwo co widoczna ale ty razem bylo tak ze po 5 min nie widzialam jej wiec polozylam do szuflady test a po jakichs 25 min zobaczylam znow to jak juz mocz wysechł to pojawila sie ta druga . bo ze co z Tymi testami !! czlowiek zwariowac moze,,,,.....
Podziel się: