reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

nie widzę dokładnie:/, ale jak mówiła koleżanka, że też tak miała podobnie więc wszystko jest mozliwe:)głowa do góry.Ja za pierwszym razem miałam ledwo widoczną, ale za drugim już gruba była.Może poczekaj jeszcze troszkę no i między czasie próbujcie mimo wszystko:)

reklama
pomyłki się zdarzają dość często lepiej do lekarza, ale z 2strony jakby była ciąża była by zbyt wczesna i lekarz mógłby nic nie zauważyć jak w moim było przypadku przy 4tyg ciąży:/ może ta krew na Bete mi się wydaje, że może mogłabyś zrobić, ale mimo wszystko idź do lekarza;)Będzie dobrze:)

W poniedziałek idę do lekarza :) Wiecie co dziewczyny ale jak się okaże, że jednak naprawde nie to bede zdziwiona, zaczeły mnie boleć tak piersi:confused: a humory takie mam, że szok, nie wiem czy kiedy kolwiek tak miałam, ale zaczyna mnie to strasznie denerwować:shocked2:

ja miałam straszne żyły na piersiach i mam do teraz też zaczęły mnie boleć i Humory strasznee od samego początku:/ to jest fakt denerwujące bo ileż tak można:shocked2:

Moje drogie byłam dziś na USG i serduszko bije cięża rozwija się podobno szybko i zdrowo;) wiecie jakie to fajne uczucie widzieć takie malutkie serduszko jak ziarnko maku:)

marc gratuluję:-) uczucie niezapomniane-to "ziarnko maku"-serduszko naszego maleństwa na 1szych usg:tak: Życzę Ci abyś szczęśliwie doczekała kolejnych etapów i tego,co ja mogę teraz oglądać na usg,gdy podglądam swojego synka:-D.

reklama
Moje drogie byłam dziś na USG i serduszko bije cięża rozwija się podobno szybko i zdrowo;) wiecie jakie to fajne uczucie widzieć takie malutkie serduszko jak ziarnko maku:)

gratulacje, wspaniałe wieści, życzę Ci zdrowej i przyjemnej ciąży :-)
co do objawów to u mnie był tylko ból jak przed @ oraz brak tej małpy
reszta objawów jak ból piersi pojawiła się później, jak już byłam po usg i widziałam serducho

Do góry