reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Cierpliwości! Zdarzało się, że test zrobiony za wcześnie wyszedł negatywny, a troche później całkiem pozytywny ;-) I nasze organizmy to nie roboty, kazdy organizm reaguje inaczej i mozliwe, że czasem piersi nie bolą... Poczekaj jeszcze cierpliwie :-)

Dziękuję za pocieszenie. Ja wiem, że to bylo za wcześnie, ale to było silniejsze ode mnie :sorry:w tym cyklu wyjątkowo nie wypatruję objawów, bo w sumie nic się nie dzieje, czasem coś tam pokłuje, ale to może być na zbliżającą się @.

reklama
Dziękuję za pocieszenie. Ja wiem, że to bylo za wcześnie, ale to było silniejsze ode mnie :sorry:w tym cyklu wyjątkowo nie wypatruję objawów, bo w sumie nic się nie dzieje, czasem coś tam pokłuje, ale to może być na zbliżającą się @.

Ja się cały czas czułam jak na okres... co chwile latałam do wc patrzeć, czy go nie ma...
Test zrobiony dzień po terminie @ wyszedł negatywny, a kilka dni później dwie wyraźne kreski :-)

po raz pierwszy witam :) dwa tygodnie temu moje maleństwo zaznaczyło swoją obecność dwiema grubymi krechami na teście. Jestem w 6 tygodniu ciąży. Co do pierwszych objawów to podobnie jak większość z was czułam się jak przed okresem, pobolewanie w podbrzuszu, wrażliwe piersi. Potem doszło do tego takie jakby przeziębienie, podwyższona temperatura ciała i ogółem czułam się jakby mnie tramwaj potrącił :/ wczoraj zaczęło mnie mdlić :/ dzisiaj od rana to samo. jestem okrutnie wrażliwa na zapachy, szczególnie takie mdłe jakieś sosy i zupy, na samą myśl robi mi się nie dobrze :/ a tak poza tym to co jakiś czas czuję lekkie kłucie w brzuchu i krzyżu. Kilka dni temu byłam u lekarza. dostałam skierowanie na podstawowe badania a tuż po świętach zrobimy pierwsze USG :) pozdrawiam pozostałe forumowe obecne i przyszłe mamy

ja też znam przypadki kiedy za wcześnie zrobiony test wyszedł negatywnie a ciąża juz była.

także zyczę spokojnych 9 miesięcy i przespanych nocy bo potem juz tylko bedzie to wspomnieniem ;)

:laugh2:

Hmm u mnie jakie objawy sa, jako ze jestem w bardzo wczesnej ciazy, idzie 5 tydzien. Pamietam ze zanim bylam swiadoma to bolaly mnie piersi tak jak teraz, sa nabrzmiale , twarde. Dzis zauwazylam ze swedza mnie sutki. Ból podbrzusza troche jak na okres a troche jak bym sobie miesnie nadciagnela heh. No i mnie juz mdli. Szczegolnie jak cos zjem, ale nie ma tragedii.

Wlasnie sie zapisalam do Waszego grona:-).
Wczoraj zrobilam 2 testy, oba pozytywne.Zaskoczenie olbrzymie, bo nie staralismy sie o drugie dziecko a i brak jakichkolwiek objawow mnie zmylil.
Pierwsza ciaza- wczesne objawy:
- zwiekszona ilosc wydzieliny z pochwy (jak przy jajeczkowaniu),
- od czasu do czasu bole jak na zblizajacy sie okres.
Druga ciaza:
- zero wydzieliny (co mnie zmylilo totalnie),
- znowu bole ,,okresopodobne''(szczegolnie w nocy),
- temperatura 37,1

Witam,
mam pytanie i bardzo prosiłabym o pomoc...
Okres powinnam dostac 24 grudnia, do dzisiaj go nie ma... Robilam test 24 i 26 grudnia ale oczywiście nagatyw. Jedyne objawy jakie mam to już od około 3 tyg wielka senność i zmęczenie, coś mnie brzuch pobolewa ale nie tak jak na okres tylko jakoś tak dziwnie, trudno to opisać i brak apetytu od jakiś 5/6 dni. Cykle mam około 37 dni +/- jeden dzień. Nie wiem co mam o tym myśleć, a dodam, że chcialabym miec dziecko. bardzo prosze o pomoc...

Witam,
mam pytanie i bardzo prosiłabym o pomoc...
Okres powinnam dostac 24 grudnia, do dzisiaj go nie ma... Robilam test 24 i 26 grudnia ale oczywiście nagatyw. Jedyne objawy jakie mam to już od około 3 tyg wielka senność i zmęczenie, coś mnie brzuch pobolewa ale nie tak jak na okres tylko jakoś tak dziwnie, trudno to opisać i brak apetytu od jakiś 5/6 dni. Cykle mam około 37 dni +/- jeden dzień. Nie wiem co mam o tym myśleć, a dodam, że chcialabym miec dziecko. bardzo prosze o pomoc...
test powinien już coś pokazać gdyby to była ciąża, chociaż bladą kreseczkę, ale dla pewności najlepiej powtórzyć test jutro, jesli nadal będzie negatywny to trzeba się starać dalej, nie ten cykl to następny :tak: trzymam kciuki ;-)

reklama
test powinien już coś pokazać gdyby to była ciąża, chociaż bladą kreseczkę, ale dla pewności najlepiej powtórzyć test jutro, jesli nadal będzie negatywny to trzeba się starać dalej, nie ten cykl to następny :tak: trzymam kciuki ;-)

tyle ze zastanawiam sie dalej bo na wczesniejszych stronach jakas forumowiczka napisala ze 6 dni po@ nie wychodzil jej tez test, dopiero na 8 dzien. I dlatego mysle czy w moim przypadku tez tak moze byc:tak: w sumie spoznia mi sie dopiero 3 dni

Do góry