reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

ja mam okropnie widoczne żyły na piersiach wyglada to dosyć śmiesznie;) , ale to nie jest żaden problem do tego, że kochałam kiedyś ojca przyszłego dziecka od jakiegoś czasu nie mieszkamy razem i teraz on mówi , że tego nie widzi i co?chce On usunąć ehhhhh tylko płakać się chce:wściekła/y:do rodziców spowrotem się przeprowadzam i nic sama wychowię będzie to cholernie trudne,ale cóż innego nie mam wyjscia:shocked2:

reklama
czesc dziewczyny :)
tak czytam i pomyslałam , że znow napisze ;-) @ dalej nie ma :-) z testem chce sie wstrzymac do sylwestra, żeby w razie czego miec mila niespodzianke;) poza tym dopiero dzisiaj przestały mnie bolec jajniki, bo ostatnie pare dni to tak mnie jakoś ciągneły, trudno mi opisac ;) mam nadzieję, że jednak to już to :)
pozdrawiam:tak:

:-)A robiłaś badanie krwi na Bete?Może warto, ale wsumie dziś nie wiadomo czy jakieś przychodnie są czynne hmmmmm co by tu doradzić?A Ty niewiadomo ile masz lat?:happy2:

:-) naprawde myślicie, że to może juz być to ? czekam jak najdluzej z tym testem, żeby sobie nie wmawiać potem ze moze jest za wczesnie i się dołować niepotrzebnie.
pozdrawiam;-)

JA sie nei moglam doczekac i zrobilam test 4 dni przed miesiaczka:zawstydzona/y:i byly juz na nim dwie kreseczki:-)

Kupujac test zwroccie uwage na jego czulosc:

Obecnie testy ciążowe są bardzo czułe. Czułość testu oznaczona jest na opakowaniu jako najmniejsza ilość hormonu hCG wykrywana w ml moczu.

Przykładowa czułość testów - podano ilość hCG wykrywanego w 1 ml moczu - im niższa wartość - tym test jest czulszy:
25mlU/ml - QUIXX (płytkowy), QUICK VUE (płytkowy, paskowy), BOBO-TEST (płytkowy), PINK TEST (płytkowy), PRE-TEST(płytkowy)
20 mlU/ml - AMIL (płytkowy)
10mlU/ml - BOBO-TEST (strumieniowy)

Witam. Jestem nowa, własnie przed chwila dołączylam do waszego grona :)
Jestem w 16tyg ciąży i nie narzekam, nie jest źle :) Objawy na poczatku to bóle w podbrzuszu, zmęczenie, spać bym tylko mogła i zachcianki :) nie mialam zadnych nudnosci :) teraz zostały tylko zachcianki i dochodzą powoli bóle kregoosłupa...

Dziewczynki moje kochane jestem szczęśliwa Wszystko się wyjaśniło i mimo wszystko zdecydowaliśmy się zostać bynajmniej spróbować razem być mimo, że się nie dogadujemy, ale dla dobra dziecka może cos z tego jeszcze wyjdzie między Nami?
Ja też mam 22 lata.
Robiłam własnie ja pierwszy test dzień przed @ a 2 dla upewnienia 3 dni po planowanej @ i za każdym razem wyszły 2 krechy grube 2...
Teraz zaczął się tak naprawdę 6 tydzień i czuje się jak już pisałam kiepsko najbardziej wkurzaja mnie te nudności:)

reklama
Do góry