reklama
Miesiączka może wystąpić w ciąży (czy też krwawienie przypominające miesiączkę) ale siedem razy ??? to już na pewno nie ciąża. O takich, które dowiedziały się o ciąży w 5 miesiącu tez słyszałam, ale one nie miały 5 normalnych miesiączek (swoją droga jak w tej sytuacji można się nie zorientować? no chyba że ma się nieregularne z przerwą do paru miesięcy...) Także wyobraźnia wyobraźnią, ale o rozsądku też trzeba pamiętać, nie wszystkie "niesamowite historie" muszą nas dotyczyć poza tym po dwóch miesiącach test nie powinien się pomylic...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
to się po prostu wie,kiedy jest się w 26 tygodniu ciąży,dzidzia jest juz tak duża że nie ma siły aby jej nie czuć więć aneto24,wpadłaś po prostu w schizę jak to nazwałaś...przykro mi,ale może sposób na tą "niepewność" to zrobienie sobie prawdziwego dzidziusia?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
oczywiście aneto84...sorki
Znam sposób na rozwianie Twoich wątpliwości:wystarczy wizyta u lekarza, test ciążowy, USG. Jest sporo medycznych możliwości na rozwiazanie Twojego problemu. Nie ma się co stresować bez sensu. Moim zdaniem raczej nie masz szans być tyle czasu w ciążu i się nie zorietnować. Dziecko jest już w tym okresie duże, bardzo ruchliwe, i brzuszek też by urósł, no chyba że jesteś puszystą kobietką to wtedy można tego tak bardzo nie zauważyć. Ale ja w 7 miesiącu to już miałam niezłego arbuzika. Ale patrzę po swoich doświadczeniach z ciąży i wydaje mi się to bardzo nierealne żeby być w ciąży i nic nie czuć, szczególnie w 7 miesiącu. Tak wiec idź poprostu do lekarza...a może rzeczywiście to już pora na dzieciątko jak napisała Ola
helunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
jak mozna miec 7 miesiaczek i byc w 7 miesiacu ciazy przeciez to smieszne a no i nie miec brzucha zadnych objawow!!!!!w 7 miesiacu dzidzia juz daje niezle znac o sobie i jest juz dosc duza wiec na pewno byloby cos widac.a te miesiaczki-jedna to jeszcze ale nie 7
reklama
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Olu masz rację powinna sobie sprawić prawdziwego dzidziusia może podświadomie chciałaby juz miec malenstwo ale cos jej w tym przeszkadza wiek sprawy finansowe itp i dlatego takie rzeczy chodza jej po głowie. W 7 miesiacu i nie miec brzucha może i żdazaja sie tak szczupłe " ciezar.óweczki" Ale gdzie ruchy kopniaki itp.
Podziel się: