reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

szczerze powiedziawszy nie rozumiem pytania. Na jakiej podstawie w ogole sądzisz że mogłabys być w ciąży?

reklama
moze i dziwne pytanie, ale schizuje bo naczytalam sie ze moze wyspaic miesiaczka w ciazy, i jeszce ogladalam program gdzie kobieta mowila ze dowiedziala sie o swojej ciazy dopiero w 7 miesiacu, byla ona zgwałcona.

Miesiączka może wystąpić w ciąży (czy też krwawienie przypominające miesiączkę) ale siedem razy ??? to już na pewno nie ciąża. O takich, które dowiedziały się o ciąży w 5 miesiącu tez słyszałam, ale one nie miały 5 normalnych miesiączek (swoją droga jak w tej sytuacji można się nie zorientować? no chyba że ma się nieregularne z przerwą do paru miesięcy...) Także wyobraźnia wyobraźnią, ale o rozsądku też trzeba pamiętać, nie wszystkie "niesamowite historie" muszą nas dotyczyć ;) poza tym po dwóch miesiącach test nie powinien się pomylic...

to się po prostu wie,kiedy jest się w 26 tygodniu ciąży,dzidzia jest juz tak duża że nie ma siły aby jej nie czuć więć aneto24,wpadłaś po prostu w schizę jak to nazwałaś...przykro mi,ale może sposób na tą "niepewność" to zrobienie sobie prawdziwego dzidziusia? ;)

Znam sposób na rozwianie Twoich wątpliwości:wystarczy wizyta u lekarza, test ciążowy, USG. Jest sporo medycznych możliwości na rozwiazanie Twojego problemu. Nie ma się co stresować bez sensu. Moim zdaniem raczej nie masz szans być tyle czasu w ciążu i się nie zorietnować. Dziecko jest już w tym okresie duże, bardzo ruchliwe, i brzuszek też by urósł, no chyba że jesteś puszystą kobietką ;) to wtedy można tego tak bardzo nie zauważyć. Ale ja w 7 miesiącu to już miałam niezłego arbuzika. Ale patrzę po swoich doświadczeniach z ciąży i wydaje mi się to bardzo nierealne żeby być w ciąży i nic nie czuć, szczególnie w 7 miesiącu. Tak wiec idź poprostu do lekarza...a może rzeczywiście to już pora na dzieciątko jak napisała Ola;)

jak mozna miec 7 miesiaczek i byc w 7 miesiacu ciazy przeciez to smieszne a no i nie miec brzucha zadnych objawow!!!!!w 7 miesiacu dzidzia juz daje niezle znac o sobie i jest juz dosc duza wiec na pewno byloby cos widac.a te miesiaczki-jedna to jeszcze ale nie 7

reklama
Olu masz rację powinna sobie sprawić prawdziwego dzidziusia może podświadomie chciałaby juz miec malenstwo ale cos jej w tym przeszkadza wiek sprawy finansowe itp i dlatego takie rzeczy chodza jej po głowie. W 7 miesiacu i nie miec brzucha może i żdazaja sie tak szczupłe " ciezar.óweczki" Ale gdzie ruchy kopniaki itp.

Do góry