reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

jestesaniolkiem P.S. jedno pytanie czy wy tez macie masakryczne swędzenie brodawek i sutków?? ja umieram na to a i trudno sie podrapac :baffled::confused:!!!

swędzenie na początku jest normalne , mnie bolały piersi , później przechodzi , tylko z seksem ciężko bo dotykać nie można :-):-)

i w tym momencie dobrze jest zacząć smarować czymś na rozstępy bo jak swędzą to rosną :szok::szok: i to dużo :-D:-D

reklama
Ja nie miałam ani nie mam żadnego swędzenia...
Czasami skóra na brzuchu mnie boli lub trochę swędzie, ale z brodawkami mam spokój;-)

W czasie sexu to odczuwam, że mam wrażliwsze brodawki, ale i tak jest fajnie:-D:-D

jestesaniolkiem P.S. jedno pytanie czy wy tez macie masakryczne swędzenie brodawek i sutków?? ja umieram na to a i trudno sie podrapac :baffled::confused:!!!

swędzenie na początku jest normalne , mnie bolały piersi , później przechodzi , tylko z seksem ciężko bo dotykać nie można :-):-)

i w tym momencie dobrze jest zacząć smarować czymś na rozstępy bo jak swędzą to rosną :szok::szok: i to dużo :-D:-D
ja umieram na swedzenie.......
haha moja mama zawsze mowila ze jak swedzi to sie cos goi :D:D:D::D::D:D!!!

ja prawie wcale nie mialam objawow w ciazy,prawie bo tylko raz bolaly mnie piersi,ze dwa razy mnie tylko zemdlilo ale obylo sie bez wymiotow
niedawno zaczelam drugi trymestr i nadal sie czuje wysmienicie:-)

witam. ostatnia miesiaczke mialam 1.października. jesli dobrze obliczyłam kochalam sie z chlopakiem w dni plodne jakies dwa tygodnie temu. mam nie regularne cykle ale tak na oko miesiaczke powinnam dostac 1 - 2 listopada. od jakis trzech tygdni wydaje mi sie ze mam powiekszony brzuch, a zawsze bylam plaska jak deska:) troszke mam powiekszony biust ale to jak zawsze przed okresem. od dwoch dni zauwazylam ze mdli mnie po kawie a dzisiaj strasznie mi sie odbija bez wzgledu co zjem. czy to moga byc objawy ciazy?

Po co zakładasz temat, który na tym wątku powtarza się już kilkakotnie:confused:
Wystarczy tylko poszukać.

Bekanie jeszcze nie objaw ciąży.
Poza tym mdłoście nie występują odrazu.
Możesz mieć zatrucie pokarmowe.
Jak masz wąpliwości to zrób test ciążowy.....oczywiście po dniu spodziewanej @

witam. ostatnia miesiaczke mialam 1.października. jesli dobrze obliczyłam kochalam sie z chlopakiem w dni plodne jakies dwa tygodnie temu. mam nie regularne cykle ale tak na oko miesiaczke powinnam dostac 1 - 2 listopada. od jakis trzech tygdni wydaje mi sie ze mam powiekszony brzuch, a zawsze bylam plaska jak deska:) troszke mam powiekszony biust ale to jak zawsze przed okresem. od dwoch dni zauwazylam ze mdli mnie po kawie a dzisiaj strasznie mi sie odbija bez wzgledu co zjem. czy to moga byc objawy ciazy?

Zrób test ! My nie jesteśmy lekarzami!

a poza tym przed miesiaczka woda zatrzymuje sie w organizmie i dlatego "puchniemy" przed @....
bekanie objawem ciazy??!! szok!
kochana objaw mdlosci najwczesniej wystepuja kolo 6-7tc, czyli tydzien czy dwa po spodziewanej @...

reklama
Do góry