reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża? I pozytywny test?

Doradora

Fanka BB :)
Hej, zrobiłam test ciążowy 2,3 dni przed spodziewana @.. Czy mi się wydaje czy widzę tam cień 2 kreski? :o
IMG_20190918_052447.jpg
o

reklama
reklama
Nic. A to moja 2 ciąża. 1 straciłam. Na Duphaston podobno za wcześnie bo za niska beta i mówią że dostanę miesiączkę i wtedy dojdzie do poronienia.
Przykro mi ja ciążę straciłam dość nie dawno więc wszystko jest jeszcze świeże wiem jakie to ciężkie. Ale jeśli chodzi o leki u mnie nie wiadomo jaki był poziom a i tak je dostałam chodź widoczny był pęcherzyk a zarodek nie to był dopiero 5 tydzień. Dzidziuś pokazał się dopiero 3 tygodnie puzniej chodź niestety krwiak dotkną zarodka i w 12 tyg straciłam ciąże. Nie rozumiem czemu nie dadzą leków napewno by nie zaszkodziły a być może pomogły rozwinąć się ciąży.

Przykro mi ja ciążę straciłam dość nie dawno więc wszystko jest jeszcze świeże wiem jakie to ciężkie. Ale jeśli chodzi o leki u mnie nie wiadomo jaki był poziom a i tak je dostałam chodź widoczny był pęcherzyk a zarodek nie to był dopiero 5 tydzień. Dzidziuś pokazał się dopiero 3 tygodnie puzniej chodź niestety krwiak dotkną zarodka i w 12 tyg straciłam ciąże. Nie rozumiem czemu nie dadzą leków napewno by nie zaszkodziły a być może pomogły rozwinąć się ciąży.
Odebrałam wyniki. Beta spadła z 18 do 16. Lekarze powiedzieli ze jutro mnie puszcza do domu po obchodzie. Ale po co niby mam tam siedzieć. Żadnych leków, nic,.. Wypisałam się na żądanie. Serce pękło

reklama
Do góry