reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
reklama
Odebrałam wyniki. Beta spadła z 18 do 16. Lekarze powiedzieli ze jutro mnie puszcza do domu po obchodzie. Ale po co niby mam tam siedzieć. Żadnych leków, nic,.. Wypisałam się na żądanie. Serce pękło
Powtórz w dzień spodziewanej miesiączki najlepiej rano
Anna1478
Zaciekawiona BB
Dzięki poczekam w grudniu poroniłamPowtórz w dzień spodziewanej miesiączki najlepiej rano
Ja poroniła 18.08 i z ciekawości po 4 tygodniach zrobiłam test czy hormon spadł wyszedł negatywny nie było ani śladu drugiej kreski.Dzięki poczekam w grudniu poroniłam
Anna1478
Zaciekawiona BB
Oj przykro mi ... będziesz próbowała dalej ?Ja poroniła 18.08 i z ciekawości po 4 tygodniach zrobiłam test czy hormon spadł wyszedł negatywny nie było ani śladu drugiej kreski.
Tak ale lekarz kazał odczekać 3 cykle ponieważ miałam zabieg lyzeczkowaniaOj przykro mi ... będziesz próbowała dalej ?
Anna1478
Zaciekawiona BB
Ja tez miałam łyżeczkowanie .. starałam się od maja może się uda tym razem ... mam dwójkę dzieci to miało być trzecieTak ale lekarz kazał odczekać 3 cykle ponieważ miałam zabieg lyzeczkowania
Nie będę szła na betę jeszcze ... poczekam do dnia miesiączki zrobię test ... pozdrawiam
Mirakulum
Fanka BB :)
gratulujęJa tez miałam łyżeczkowanie .. starałam się od maja może się uda tym razem ... mam dwójkę dzieci to miało być trzecie
Nie będę szła na betę jeszcze ... poczekam do dnia miesiączki zrobię test ... pozdrawiam
miałam podobny test w 10/11dpo
i też zrobiłabym test w terminie miesiączki .teraz aby wszystko dobrze poszło trzymam kciuki
reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
przykro mi kochanaRozmawiałam z 3 lekarzami w szpitalu w którym leżę i wszyscy to samo... Ze zapewne biochemiczna, że niska beta i pewnie nie wzrośnie...
czytałam taki artykuł na temat progesteronu wprowadzanego z zewnątrz i nawet rozumiem postępowanie lekarzy
będziesz robić jakieś badania ?