reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża? I pozytywny test?

Doradora

Fanka BB :)
Hej, zrobiłam test ciążowy 2,3 dni przed spodziewana @.. Czy mi się wydaje czy widzę tam cień 2 kreski? :o
IMG_20190918_052447.jpg
o

reklama
reklama
Nic. A to moja 2 ciąża. 1 straciłam. Na Duphaston podobno za wcześnie bo za niska beta i mówią że dostanę miesiączkę i wtedy dojdzie do poronienia.
Przykro mi ja ciążę straciłam dość nie dawno więc wszystko jest jeszcze świeże wiem jakie to ciężkie. Ale jeśli chodzi o leki u mnie nie wiadomo jaki był poziom a i tak je dostałam chodź widoczny był pęcherzyk a zarodek nie to był dopiero 5 tydzień. Dzidziuś pokazał się dopiero 3 tygodnie puzniej chodź niestety krwiak dotkną zarodka i w 12 tyg straciłam ciąże. Nie rozumiem czemu nie dadzą leków napewno by nie zaszkodziły a być może pomogły rozwinąć się ciąży.

Przykro mi ja ciążę straciłam dość nie dawno więc wszystko jest jeszcze świeże wiem jakie to ciężkie. Ale jeśli chodzi o leki u mnie nie wiadomo jaki był poziom a i tak je dostałam chodź widoczny był pęcherzyk a zarodek nie to był dopiero 5 tydzień. Dzidziuś pokazał się dopiero 3 tygodnie puzniej chodź niestety krwiak dotkną zarodka i w 12 tyg straciłam ciąże. Nie rozumiem czemu nie dadzą leków napewno by nie zaszkodziły a być może pomogły rozwinąć się ciąży.
Odebrałam wyniki. Beta spadła z 18 do 16. Lekarze powiedzieli ze jutro mnie puszcza do domu po obchodzie. Ale po co niby mam tam siedzieć. Żadnych leków, nic,.. Wypisałam się na żądanie. Serce pękło

reklama
Do góry