reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
O 12 wyniki bety..I jak?
Wiadomo już coś?
reklama
boska.ka
Fanka BB :)
to już niedługoO 12 wyniki bety..
Na pewno wszystko będzie dobrze
Przykro mi ja ciążę straciłam dość nie dawno więc wszystko jest jeszcze świeże wiem jakie to ciężkie. Ale jeśli chodzi o leki u mnie nie wiadomo jaki był poziom a i tak je dostałam chodź widoczny był pęcherzyk a zarodek nie to był dopiero 5 tydzień. Dzidziuś pokazał się dopiero 3 tygodnie puzniej chodź niestety krwiak dotkną zarodka i w 12 tyg straciłam ciąże. Nie rozumiem czemu nie dadzą leków napewno by nie zaszkodziły a być może pomogły rozwinąć się ciąży.Nic. A to moja 2 ciąża. 1 straciłam. Na Duphaston podobno za wcześnie bo za niska beta i mówią że dostanę miesiączkę i wtedy dojdzie do poronienia.
Odebrałam wyniki. Beta spadła z 18 do 16. Lekarze powiedzieli ze jutro mnie puszcza do domu po obchodzie. Ale po co niby mam tam siedzieć. Żadnych leków, nic,.. Wypisałam się na żądanie. Serce pękłoPrzykro mi ja ciążę straciłam dość nie dawno więc wszystko jest jeszcze świeże wiem jakie to ciężkie. Ale jeśli chodzi o leki u mnie nie wiadomo jaki był poziom a i tak je dostałam chodź widoczny był pęcherzyk a zarodek nie to był dopiero 5 tydzień. Dzidziuś pokazał się dopiero 3 tygodnie puzniej chodź niestety krwiak dotkną zarodka i w 12 tyg straciłam ciąże. Nie rozumiem czemu nie dadzą leków napewno by nie zaszkodziły a być może pomogły rozwinąć się ciąży.
Odebrałam wyniki. Beta spadła z 18 do 16. Lekarze powiedzieli ze jutro mnie puszcza do domu po obchodzie. Ale po co niby mam tam siedzieć. Żadnych leków, nic,.. Wypisałam się na żądanie. Serce pękło
Przykro miOdebrałam wyniki. Beta spadła z 18 do 16. Lekarze powiedzieli ze jutro mnie puszcza do domu po obchodzie. Ale po co niby mam tam siedzieć. Żadnych leków, nic,.. Wypisałam się na żądanie. Serce pękło
Aga1402
Widać widać.Czy ktoś coś tu widzi ??
reklama
boska.ka
Leeeeeeeeeedwo, leeeeedwo ale wydaje mi się, że coś jestWidać widać.
Ja bym leciała i robiła bete, da ci 100% pewności
Hah pamiętam, że ja, mimo czerwonych kresek na 4 testach różnych firm..zrobiłam bete i dopiero wtedy miałam 1000% pewności i mniej więcej znałam wiek ciąży