reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
Dziękuję. Nadal mam brunatna krew... Nie dostałam żadnych leków, przed chwilą pobierali krew. Oby to hcg uroslo... Stresuje się niemiłosiernie.... :"(słyszałam że przy zagnieżdżeniu może się krwiak też zrobić .
na tym etapie mało co można zrobić ..wszystko teraz zależy od ciałka żółtego także trzymam kciuki aby było dobrze
reklama
Tak jak najbardziej masz rację w moim przypadku tak właśnie było ale niestety krwiak się nie opróżnił a był bardzo duży przez co straciłam ciąże. Jeżeli krwiak znika trzeba być dobrej myśli trzymam kciukisłyszałam że przy zagnieżdżeniu może się krwiak też zrobić .
na tym etapie mało co można zrobić ..wszystko teraz zależy od ciałka żółtego także trzymam kciuki aby było dobrze
Ja nawer żadnych lekow nie dostałam. Myślałam, że chociaz dupka dostanę. Lekarz tylko przyszedł i powiedział : jak beta nie urośnie, wypuszczamh do domu i czekamy na poronienie. Serducho pękło...Tak jak najbardziej masz rację w moim przypadku tak właśnie było ale niestety krwiak się nie opróżnił a był bardzo duży przez co straciłam ciąże. Jeżeli krwiak znika trzeba być dobrej myśli trzymam kciuki
Coś okropnego ja odrazu jak dowiedziałam się o ciąży i lekarz widział krwiaka wpisał mi leki podtrzymujące. Tak nie powinno być!! Nie dają Ci żadnych tabletek? Albo kroplowek??Ja nawer żadnych lekow nie dostałam. Myślałam, że chociaz dupka dostanę. Lekarz tylko przyszedł i powiedział : jak beta nie urośnie, wypuszczamh do domu i czekamy na poronienie. Serducho pękło...
AsiaIN
Fanka BB :)
Wiem przez co przechodzisz niestety.... Ale nadzieję trzeba mieć do samego końca.Ja nawer żadnych lekow nie dostałam. Myślałam, że chociaz dupka dostanę. Lekarz tylko przyszedł i powiedział : jak beta nie urośnie, wypuszczamh do domu i czekamy na poronienie. Serducho pękło...
I to już 2 raz...Wiem przez co przechodzisz niestety.... Ale nadzieję trzeba mieć do samego końca.
Nic. A to moja 2 ciąża. 1 straciłam. Na Duphaston podobno za wcześnie bo za niska beta i mówią że dostanę miesiączkę i wtedy dojdzie do poronienia.Coś okropnego ja odrazu jak dowiedziałam się o ciąży i lekarz widział krwiaka wpisał mi leki podtrzymujące. Tak nie powinno być!! Nie dają Ci żadnych tabletek? Albo kroplowek??
adzik
Fanka BB :)
Coś mi tu nie pasuje. Nie masz możliwości kontaktu z jakimś innym lekarzem?Nic. A to moja 2 ciąża. 1 straciłam. Na Duphaston podobno za wcześnie bo za niska beta i mówią że dostanę miesiączkę i wtedy dojdzie do poronienia.
Rozmawiałam z 3 lekarzami w szpitalu w którym leżę i wszyscy to samo... Ze zapewne biochemiczna, że niska beta i pewnie nie wzrośnie...Coś mi tu nie pasuje. Nie masz możliwości kontaktu z jakimś innym lekarzem?
reklama