reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża? I pozytywny test?

Doradora

Fanka BB :)
Hej, zrobiłam test ciążowy 2,3 dni przed spodziewana @.. Czy mi się wydaje czy widzę tam cień 2 kreski? :o
IMG_20190918_052447.jpg
o

reklama
słyszałam że przy zagnieżdżeniu może się krwiak też zrobić .
na tym etapie mało co można zrobić ..wszystko teraz zależy od ciałka żółtego także trzymam kciuki aby było dobrze
Dziękuję. Nadal mam brunatna krew... Nie dostałam żadnych leków, przed chwilą pobierali krew. Oby to hcg uroslo... Stresuje się niemiłosiernie.... :(:(:"(

reklama
słyszałam że przy zagnieżdżeniu może się krwiak też zrobić .
na tym etapie mało co można zrobić ..wszystko teraz zależy od ciałka żółtego także trzymam kciuki aby było dobrze
Tak jak najbardziej masz rację w moim przypadku tak właśnie było ale niestety krwiak się nie opróżnił a był bardzo duży przez co straciłam ciąże. Jeżeli krwiak znika trzeba być dobrej myśli trzymam kciuki

Tak jak najbardziej masz rację w moim przypadku tak właśnie było ale niestety krwiak się nie opróżnił a był bardzo duży przez co straciłam ciąże. Jeżeli krwiak znika trzeba być dobrej myśli trzymam kciuki
Ja nawer żadnych lekow nie dostałam. Myślałam, że chociaz dupka dostanę. Lekarz tylko przyszedł i powiedział : jak beta nie urośnie, wypuszczamh do domu i czekamy na poronienie. Serducho pękło...

Ja nawer żadnych lekow nie dostałam. Myślałam, że chociaz dupka dostanę. Lekarz tylko przyszedł i powiedział : jak beta nie urośnie, wypuszczamh do domu i czekamy na poronienie. Serducho pękło...
Coś okropnego ja odrazu jak dowiedziałam się o ciąży i lekarz widział krwiaka wpisał mi leki podtrzymujące. Tak nie powinno być!! Nie dają Ci żadnych tabletek? Albo kroplowek??

Coś okropnego ja odrazu jak dowiedziałam się o ciąży i lekarz widział krwiaka wpisał mi leki podtrzymujące. Tak nie powinno być!! Nie dają Ci żadnych tabletek? Albo kroplowek??
Nic. A to moja 2 ciąża. 1 straciłam. Na Duphaston podobno za wcześnie bo za niska beta i mówią że dostanę miesiączkę i wtedy dojdzie do poronienia.

reklama
Do góry