reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
Fado123
Fanka BB :)
powtórz po 48 godz , jest niska ,bo to pewnie początek , nadal krwawisz ?Dziewczyny zrobiłam bete 18.08 ml.. Wychodzi na to że 4 tyg. To nie za mało?? Wizyta dopiero we wtorek...
reklama
Pojawiają się jakieś kropki brązowego śluzu bez krwi.powtórz po 48 godz , jest niska ,bo to pewnie początek , nadal krwawisz ?
Fado123
No jeśli to tylko tyle , i nic więcej się nie pojawi ,to poczekaj do wtorku , a jakby coś się zaczęlo dziać to jedz na ipPojawiają się jakieś kropki brązowego śluzu bez krwi.
Dziś pojechałam na izbę. Nie chcieli mnie przyjąć z tak niska beta. Powiedzieli ze miesiączka przyszła i dochodzi do poronienia. Ale zrobili usg i widać pęcherzyk ciążowy 1,4 mm. Jutro pewnie rano beta.. Oby urosła. Bo lekarze nie dają mi chyba szans. Dziewczyny. Proszę, trzymajcie kciuki.
AsiaIN
Przecież napisała, że jest i beta i pecherzyk.... Dziewczyna w nerwach... Ja przeczytałam co i jak i Kochana skoro jest pecherzyk to wszystko na dobrej drodze. Nie denerwuj się na zapas. Powtórz bete i bądź dobrej myśli.Trzymam kciuki !!!
dziękuję śliczniePrzecież napisała, że jest i beta i pecherzyk.... Dziewczyna w nerwach... Ja przeczytałam co i jak i Kochana skoro jest pecherzyk to wszystko na dobrej drodze. Nie denerwuj się na zapas. Powtórz bete i bądź dobrej myśli.Trzymam kciuki !!!
Jutro rano w szpitalu będę miała robiona betę i mam nadzieję, że dadzą mi chociaż DuphastonPrzecież napisała, że jest i beta i pecherzyk.... Dziewczyna w nerwach... Ja przeczytałam co i jak i Kochana skoro jest pecherzyk to wszystko na dobrej drodze. Nie denerwuj się na zapas. Powtórz bete i bądź dobrej myśli.Trzymam kciuki !!!
adzik
Trzymam kciuki za Was !Jutro rano w szpitalu będę miała robiona betę i mam nadzieję, że dadzą mi chociaż Duphaston
Spokojnie. Ja na początku ciąży po wizycie w lazience jak się podcierałam znalazłam takie niteczki krwi i byłam roztrzesiona. Nawet wizyty nie miałam położyłam się i odpoczełam później jeszcze raz to się zdarzyło po wysiłku fizycznym. Na pierwszej wizycie u ginelolog wszystko było wporzadku ale dostałam duphaston. Później w 7 tyg. dostałam mega krwawienia i okazało się, że robił się krwiak, którego wykryli dopiero w szpitalu gdy pękł. Podobno się tworzą jak masz za mało progesteronu. Leż odpoczywaj i bądź dobrej myśli.
reklama