reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża? I pozytywny test?

Doradora

Fanka BB :)
Hej, zrobiłam test ciążowy 2,3 dni przed spodziewana @.. Czy mi się wydaje czy widzę tam cień 2 kreski? :o
IMG_20190918_052447.jpg
o

reklama
reklama
Dziś pojechałam na izbę. Nie chcieli mnie przyjąć z tak niska beta. Powiedzieli ze miesiączka przyszła i dochodzi do poronienia. Ale zrobili usg i widać pęcherzyk ciążowy 1,4 mm. Jutro pewnie rano beta.. Oby urosła. Bo lekarze nie dają mi chyba szans. Dziewczyny. Proszę, trzymajcie kciuki.

Przecież napisała, że jest i beta i pecherzyk.... Dziewczyna w nerwach... Ja przeczytałam co i jak i Kochana skoro jest pecherzyk to wszystko na dobrej drodze. Nie denerwuj się na zapas. Powtórz bete i bądź dobrej myśli.Trzymam kciuki !!!

Przecież napisała, że jest i beta i pecherzyk.... Dziewczyna w nerwach... Ja przeczytałam co i jak i Kochana skoro jest pecherzyk to wszystko na dobrej drodze. Nie denerwuj się na zapas. Powtórz bete i bądź dobrej myśli.Trzymam kciuki !!!
Jutro rano w szpitalu będę miała robiona betę i mam nadzieję, że dadzą mi chociaż Duphaston

Spokojnie. Ja na początku ciąży po wizycie w lazience jak się podcierałam znalazłam takie niteczki krwi i byłam roztrzesiona. Nawet wizyty nie miałam położyłam się i odpoczełam później jeszcze raz to się zdarzyło po wysiłku fizycznym. Na pierwszej wizycie u ginelolog wszystko było wporzadku ale dostałam duphaston. Później w 7 tyg. dostałam mega krwawienia i okazało się, że robił się krwiak, którego wykryli dopiero w szpitalu gdy pękł. Podobno się tworzą jak masz za mało progesteronu. Leż odpoczywaj i bądź dobrej myśli.

reklama
słyszałam że przy zagnieżdżeniu może się krwiak też zrobić .
na tym etapie mało co można zrobić ..wszystko teraz zależy od ciałka żółtego także trzymam kciuki aby było dobrze

Do góry