Passtelova
Fanka BB :)
Trochę się naszukalaDałaś wpisy ze staraczek z zeszłego roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę się naszukalaDałaś wpisy ze staraczek z zeszłego roku
Nie wiem kto tu jest trollem tak naprawdę. Co post o kreski na teście widzę te same nicki. I zawsze jest wyśmiewanie bladych kresek albo ich braku. Zachowujecie się podle, a nie każdy na forum musi mieć wiedzę i doświadczenie. Zapewne dlatego, że ich nie ma to pyta i z pewnością nie oczekuje takiego jadu i złośliwości.@aniaslu błagam. Każdy ma jakąś granice. Naprawdę zamiast banować później 10 osób nie lepiej pozbyć się trolla?
Przecież tu przychodzą nastolatki i to czytają. Jeszcze która se zrobi krzywdę bo ją skutki szczypią więc na pewno jest w niechcianej ciąży.
No chyba jest jakaś granicą, której nawet trolle nie powinny przekraczać
Pewnie, lepiej wyśmiewac dziewczynę z ciążą pozamaciczną zarzucając jej że kłamie.... spójrz w lustro dziewczyno, byłaś podła dla kogoś w obliczu tragedii i śmiesz innym zwraca uwagę?Nie wiem kto tu jest trollem tak naprawdę. Co post o kreski na teście widzę te same nicki. I zawsze jest wyśmiewanie bladych kresek albo ich braku. Zachowujecie się podle, a nie każdy na forum musi mieć wiedzę i doświadczenie. Zapewne dlatego, że ich nie ma to pyta i z pewnością nie oczekuje takiego jadu i złośliwości.
Co innego niewiedza, a co innego wymyślanie głupot i nie przyjmowanie do wiadomości faktów medycznych.Nie wiem kto tu jest trollem tak naprawdę. Co post o kreski na teście widzę te same nicki. I zawsze jest wyśmiewanie bladych kresek albo ich braku. Zachowujecie się podle, a nie każdy na forum musi mieć wiedzę i doświadczenie. Zapewne dlatego, że ich nie ma to pyta i z pewnością nie oczekuje takiego jadu i złośliwości.
Zobacz załącznik 1405566
W jednym poście, ze już można testować, trzymacie wszystkie kciuki, a w kolejnym ze to żadne spóźnienie. No to po co trzymać kciuki za pozytywny test jak to żadne spóźnienie? Po co sobie robić nadzieje ajajaj niestety, w każdym poście inne zdanie/ teoria
Doceń, ze poszukała. Nie HejtujI sprzed 3 lat
medyczne fakty to jad i złośliwość? No nie wiem. Jak ktoś się bierze za robienie dziecka czy seks to fajnie jakby miał podstawową wiedzę z biologiiNie wiem kto tu jest trollem tak naprawdę. Co post o kreski na teście widzę te same nicki. I zawsze jest wyśmiewanie bladych kresek albo ich braku. Zachowujecie się podle, a nie każdy na forum musi mieć wiedzę i doświadczenie. Zapewne dlatego, że ich nie ma to pyta i z pewnością nie oczekuje takiego jadu i złośliwości.