reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy test by coś pokazał?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny spokojnie. Wiem ze dla Was to absurd, ale trochę się zestresowałam, bo nigdy mnie tak nie bolały, wiem ze biore tabletki i organizm się przystosowuje, ale miałam 1 w życiu niezabezpieczony stosunek, wiec proszę o wyrozumiałość
Kochana jeśli o mnie chodzi to ty sobie test i codziennie rób, pal to licho.
Ale jak test jest BIAŁY to test jest BIAŁY.
Biały bielutki bieluteńki a ty pytasz czy mimo to w ciąży jesteś bo sutki ciebie szczypią, mimo że sama zdajesz sobie sprawę że to efekt stosowania antykoncepcji.
Zamiast spokojnie czekać do okresu który na bank przyjdzie .
I taka jest moja rada - bez wzgledu na ,,objawy" czekaj do okresu a potem rób sobie testy. A jeśli będziesz stosować środki zgodnie z zaleceniami to nawet jeśli okres ci się zacznie spóźniać to wrzuć na luz.
Bo za chwilę zacznie się i tak spóźniać bo stres wpłynie na twój cykl. I znowu będziesz mieć strach. I tak w koło Macieja.

reklama
@aniaslu błagam. Każdy ma jakąś granice. Naprawdę zamiast banować później 10 osób nie lepiej pozbyć się trolla?
Przecież tu przychodzą nastolatki i to czytają. Jeszcze która se zrobi krzywdę bo ją skutki szczypią więc na pewno jest w niechcianej ciąży.
No chyba jest jakaś granicą, której nawet trolle nie powinny przekraczać
Ja tez czytałam to forum wcześniej i takiej nerwicy się nabawiłam przez czytanie postów na staraczkach, gdzie kobiety zakłuje brzuch i już czekają żeby zrobić test. Wiem ze czekają, ale paranoja to paranoja. Tez sobie zaszkodziłam z czystej ciekawości i nie raz widziałam tu jak ktoś pisał, ze go coś boli to na pewno ciąża. Także sorry, ale nie jestem jedna świrnięta tutaj. Z całym szacunkiem, ale niektóre babeczki tez powinny niektórych rzeczy nie pisać, bo CZYTAJĄ TO NASTOLATKI. Ja nastolatka nie jestem, udzielam się tutaj gdy mam jakieś wątpliwości

Ja tez czytałam to forum wcześniej i takiej nerwicy się nabawiłam przez czytanie postów na staraczkach, gdzie kobiety zakłuje brzuch i już czekają żeby zrobić test. Wiem ze czekają, ale paranoja to paranoja. Tez sobie zaszkodziłam z czystej ciekawości i nie raz widziałam tu jak ktoś pisał, ze go coś boli to na pewno ciąża. Także sorry, ale nie jestem jedna świrnięta tutaj. Z całym szacunkiem, ale niektóre babeczki tez powinny niektórych rzeczy nie pisać, bo CZYTAJĄ TO NASTOLATKI. Ja nastolatka nie jestem, udzielam się tutaj gdy mam jakieś wątpliwości
Akurat to, że nie jesteś nastolatką kiepsko o Tobie świadczy. Dorosła kobieta i taki brak podstaw.

Nie jestem nastolatka - ale jestem młoda. Nie takie już na forum dziwy widziałam ze starszymi kobietami.
Trochę to dziecinne, usprawiedliwiać swoją niewiedzę i głupotę innymi. Nie uważasz? Skoro forum źle Ci robi na głowę to proponuję nie czytać. A wiedzę czerpać z rzetelnych źródeł. Ginekolog, podręcznik od biologii z podstawówki. Nie będziesz musiała pisać, że wymyślasz niestworzone rzeczy, bo przeczytałaś coś na staraczkach.

A i tak btw. Gdybyś umiejętnie czytałam wskazany wątek, to byś wyciągnęła odpowiednie wnioski. Jest tam sporo dziewczyn z porządną wiedzą i zawsze prostują jak ktoś nowy napisze "głupotę".

Trochę to dziecinne, usprawiedliwiać swoją niewiedzę i głupotę innymi. Nie uważasz? Skoro forum źle Ci robi na głowę to proponuję nie czytać. A wiedzę czerpać z rzetelnych źródeł. Ginekolog, podręcznik od biologii z podstawówki. Nie będziesz musiała pisać, że wymyślasz niestworzone rzeczy, bo przeczytałaś coś na staraczkach.

A i tak btw. Gdybyś umiejętnie czytałam wskazany wątek, to byś wyciągnęła odpowiednie wnioski. Jest tam sporo dziewczyn z porządną wiedzą i zawsze prostują jak ktoś nowy napisze "głupotę".
Nie jest to prawa, ze każdy „wyuczony” tam prostuje głupoty. Ile razy widziałam, ze nawet te najbardziej udzielające się podniecały się z koleżankami, ze cycki bolą i okres spóźnia się dzień. A na następnym wątku piszą, ze to normalne i ze takie spóźnienie to nie spóźnienie. Litości. Ja nikogo nie oceniam - ale czy to staraczka, czy nastolatka która nie chce ciąży, czy stara babcia, której zbliża się menopauza, ale o tym nie wie, jeśli człowiek pyta to wypada mieć też trochę jakiegoś rozsądku w swojej odpowiedzi. Mnie można zjechać - proszę bardzo, po mnie spływa, pytam - oczekuje odpowiedzi, czy kulturalna czy nie, nie obchodzi mnie to, serio. Ale akurat tego co napisałam wyprzeć się żadna nie może. Nie raz widziałam taka sytuacje jak powyżej. Ucinam dyskusje, gdyż jest serio nieprzyjemna, następnym razem nie zapytam tutaj, bo wyuczone hejtuja, a później wielkie żale do @aniaslu, bo banuje. To forum tez jest poniekąd edukacyjne, wiec trzeba zachować jakiś profesjonalizm. Dziękuje @Madzia86G za profesjonalna odpowiedz :)

Nie jest to prawa, ze każdy „wyuczony” tam prostuje głupoty. Ile razy widziałam, ze nawet te najbardziej udzielające się podniecały się z koleżankami, ze cycki bolą i okres spóźnia się dzień. A na następnym wątku piszą, ze to normalne i ze takie spóźnienie to nie spóźnienie. Litości. Ja nikogo nie oceniam - ale czy to staraczka, czy nastolatka która nie chce ciąży, czy stara babcia, której zbliża się menopauza, ale o tym nie wie, jeśli człowiek pyta to wypada mieć też trochę jakiegoś rozsądku w swojej odpowiedzi. Mnie można zjechać - proszę bardzo, po mnie spływa, pytam - oczekuje odpowiedzi, czy kulturalna czy nie, nie obchodzi mnie to, serio. Ale akurat tego co napisałam wyprzeć się żadna nie może. Nie raz widziałam taka sytuacje jak powyżej. Ucinam dyskusje, gdyż jest serio nieprzyjemna, następnym razem nie zapytam tutaj, bo wyuczone hejtuja, a później wielkie żale do @aniaslu, bo banuje. To forum tez jest poniekąd edukacyjne, wiec trzeba zachować jakiś profesjonalizm. Dziękuje @Madzia86G za profesjonalna odpowiedz :)
Forum nie jest edukacyjne. Właśnie dlatego, że każdy może to napisać, że "bolące cycki" to objaw ciąży. A potem wielki aj waj, bo jedna z drugą się zabezpieczyć nie umie i się ciąży boi, bo sutki pieką, piersi bolą.

I proszę pokaż mi gdzie te staraczki piszą, że da w ciąży bo bolą je piersi, a potem kogoś jadą.

A ty akurat o zdrowym rozsądku podać nie powinnaś. Kilka wpisów temu pisałem Ci, że w ciąży nie jesteś. A tu nadal robisz testy...

Ostatnia edycja:
Nie jest to prawa, ze każdy „wyuczony” tam prostuje głupoty. Ile razy widziałam, ze nawet te najbardziej udzielające się podniecały się z koleżankami, ze cycki bolą i okres spóźnia się dzień. A na następnym wątku piszą, ze to normalne i ze takie spóźnienie to nie spóźnienie.
Możesz mi pokazać? Bo chyba czytamy inne staraczki 😁😁😁

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry