reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test

Ale mam mega dużo śluzu przezroczystego wodnistego. Miesiączka opóźnienie z jednej apki 2 dni a na drugiej mam że ma być jutro a więc czekam, jutro lekarz więc dowiem się czy miesiączka jest blisko.

Trzeba było zbadać progesteron to może by i by coś było wiadomo 🤷‍♀️

reklama
A w jaki sposób lekarz ma Ci powiedzieć, kiedy przyjdzie okres?
Bo na usg widać czy zbliża się, nie jedno krotnie lekarz mi mówił że niedługo będzie miesiączka. Poza tym dziś wizyta u lekarza mówi że miesiączka może przyjść zaraz ale może wykluć się z tego ciąża. Mam poczekać 2 tyg jak nie będzie miesiączki mam test zrobić jak będzie negatywny to mam przyjść .

Bo na usg widać czy zbliża się, nie jedno krotnie lekarz mi mówił że niedługo będzie miesiączka. Poza tym dziś wizyta u lekarza mówi że miesiączka może przyjść zaraz ale może wykluć się z tego ciąża. Mam poczekać 2 tyg jak nie będzie miesiączki mam test zrobić jak będzie negatywny to mam przyjść .
Lekarz może zobaczyć grubośc endometrium, ale nie powie Ci, za ile przyjdzie okres 🤷‍♀️

W jaki sposób potwierdzałaś owulację? Bo jeżeli była potwierdzona na te 13-14 dni temu no to beta jest wiarygodna i nie wiem co miałoby się zmienić w 2 tygodnie.

Wrzucisz opis tego USG?

Do góry