reklama
Ferrel98
Fanka BB :)
Przy 5 dniach opóźnienia to byłaby już mocna krecha a tutaj nic niestety nie widaćDrogie panie, mam niejasną sytuację, zrobiłam test płytkowy pink wczoraj pod wieczór, miałam wrażenie że jest taka ledwo widoczna druga kreska podobna do cienia, zostawiłam ten test w aucie na parę godzin i w miejscu tego cienia powstała rozmazana kreska, dzisiaj rano zrobiłam następny test, tym razem pink strumieniowy, ale nawet kreska kontrolna się nie pojawiła
Drogie Panie,
Bardzo proszę o poradę co myślicie ?
Nie chce sobie wmawiać niczego, podchodzę z dystansem do tych wyników, ale jestem ciekawa opinii bardziej doświadczonych w temacie testów bHCG. Test y rbione 10/11 DPO
Nie chce sobie wmawiać niczego, podchodzę z dystansem do tych wyników, ale jestem ciekawa opinii bardziej doświadczonych w temacie testów bHCG. Test y rbione 10/11 DPO
Załączniki
Ostatnia edycja:
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Coś niby się przebija. Ja bym zrobiła betę z krwiDrogie Panie,
Dziekuje za odpowiedz. W pon powinnam miec @ jak nie bedzie to pojade na bete.Coś niby się przebija. Ja bym zrobiła betę z krwi
A po co je rozbierasz?robilam jeszcze raz dzisiaj pink super czuly i LH
zeby miec lepszy widok, sprawdzalam czy to nie fabryczna kreska...A po co je rozbierasz?
Kitsune
Moderator
Pozytywyrobilam jeszcze raz dzisiaj pink super czuly i LH
reklama
Nigdy tego nie robiłam. Dla mnie kreska albo jest albo jej nie mazeby miec lepszy widok, sprawdzalam czy to nie fabryczna kreska...![]()