SzklanaKulka
Fanka BB :)
Wynik bety z dziś 13, progesteron 25.. w poniedziałek powtórka. I teraz oby nie poronić do poniedziałku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to masz piękny progesteronWynik bety z dziś 13, progesteron 25.. w poniedziałek powtórka. I teraz oby nie poronić do poniedziałku.
Temu się jeszcze bardziej stresuje, bo ciągle plamie, najczęściej po nocy, moze zwiększę dawkę luteiny na noc. No i nie wiem co z acardem, lekarz ogólnie kazał mi brać, ale przy plamieniach to się boję. Dopiero w poniedziałek uda mi się z nim skontaktować..No to masz piękny progesteron
Jeśli plamienia są brązowe, to stara krew.Temu się jeszcze bardziej stresuje, bo ciągle plamie, najczęściej po nocy, moze zwiększę dawkę luteiny na noc. No i nie wiem co z acardem, lekarz ogólnie kazał mi brać, ale przy plamieniach to się boję. Dopiero w poniedziałek uda mi się z nim skontaktować..
No ta beta ogólnie dość niziutka. Można by się pokusić o przyrost po 48h.No właśnie krew jest ciemno czerwona ale bez skrzepów ale to też na zasadzie że kapnie rano do WC, podetrę się a potem przez cały dzień nic. Boję się że może sztucznie podtrzymuje Biochem albo w ogóle pozamaciczną.
Najlepiej jakbyś zrobiła test czułości 10 i z porannego moczu ale ja tam widzę jakiś cień przebijaZobacz załącznik 1670975Dziś jest 8dpt 5 dniowego zarodka . Wczoraj beta 4,8. Dziś test o czułości 25 robimy w południe . Czy są jakieś szanse ?
Rano robiłam 10 i też była właśnie lekka kreska ale coś mnie skusiło żeby zrobić w południe a miałam tylko taki . Jutro powtórka betyNajlepiej jakbyś zrobiła test czułości 10 i z porannego moczu ale ja tam widzę jakiś cień przebija
dzisiaj rano wykonałam test, na wczorajszym wyszła ledwo ledwo kreseczka cień kreseczki w obszarze T, ale dzisiejszy już chyba bardziej wyraźny. co myślicie?Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!