reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

3 lata temu poroniłam pierwsza ciążę, poronienie zatrzymane koniec 9tc początek 10. I teraz jestem w drugiej ciąży 😊 to były 3 lata rozczarowan i żalu, że znowu się nie udało. Co miesiąc frustracja jeśli założenia nie było w danym dniu, przeróżne suplementy. Aż w maju tego roku powiedziałam, że pierdziele i niech się dzieje co chce, zaczęłam palić, nie przjemowalam się że wypije sobie aperola, żyłam po prostu dla siebie. Daliśmy sobie czas do września, że jak nic z tego nie wyjdzie, to w październiku pójdziemy do lekarza i się przebadamy.
Czyli 3 lata nie badaliscie przyczyny niepowodzeń ?

reklama
Dzisiaj powtórzyłam test i wydaje mi się ze linia jest mocniejsza i bardziej widoczna 🙈 co myślicie?

Załączniki

• 0077C7F1-FA01-4564-AB7C-43A8136DC2DF.jpeg
    0077C7F1-FA01-4564-AB7C-43A8136DC2DF.jpeg
    1 001 KB · Wyświetleń: 167
Czy według was te testy są pozytywne? Test robiony 2-3 dni przed datą spodziewanej miesiączki

Załączniki

• IMG_0031.jpeg
    IMG_0031.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 125
  • IMG_0033.jpeg
    IMG_0033.jpeg
    63,4 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry