93kora
Fanka BB :)
I superDziewczyny beta z dzisiaj 120,3 , robiona po 72h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I superDziewczyny beta z dzisiaj 120,3 , robiona po 72h
dzisiaj beta powtórzona, byłam u lekarza, nie po to żeby coś zobaczyć, tylko dopytać o niektóre leki, i tak wziął mnie na fotel, powiedział że dobrze ze przyszłam, bo okazało się że mam torbiele na jajnikach, i teraz następna wizyta za jakieś 2 tyg, żeby zobaczyć gdzie jest ciaza, bo różnie bywa przy torbielach. Dostałam luteine, żeby te torbiele nie pękły, bo mogłoby dojść do poronienia. Póki co mam sprawdzać czy beta rośnie. W sumie dobrze, że dzisiaj poszłam do niego.I super
O niee.. Mimo wszystko dalej trzymam żeby wszystko było okej.dzisiaj beta powtórzona, byłam u lekarza, nie po to żeby coś zobaczyć, tylko dopytać o niektóre leki, i tak wziął mnie na fotel, powiedział że dobrze ze przyszłam, bo okazało się że mam torbiele na jajnikach, i teraz następna wizyta za jakieś 2 tyg, żeby zobaczyć gdzie jest ciaza, bo różnie bywa przy torbielach. Dostałam luteine, żeby te torbiele nie pękły, bo mogłoby dojść do poronienia. Póki co mam sprawdzać czy beta rośnie. W sumie dobrze, że dzisiaj poszłam do niego.
różnie bywa, ta torbiel może się później okazać, że to np ciąża pozamaciczna, ale nie musi tak być, także zostaje nam tylko czekać 2 tyg, jak czytałam różne historie na forach, to dziewczynom po którymś tam tygodniu torbiel się wchłaniała. Jestem mimo wszystko pozytywnej myśli. Będę brać tą luteine dopochwową i zobaczymy, zobaczymy też jak dzisiejszy przyrost.O niee.. Mimo wszystko dalej trzymam żeby wszystko było okej.
A torbiele nie mają do siebie tego, że się wchłaniają?
Pozamaciczna daje objawy, plamienie na brązowo, ból ramienia i ręki, kłucie w brzuchu, drętwienie nogi - przeszłam to i wszystkie objawy miałam.różnie bywa, ta torbiel może się później okazać, że to np ciąża pozamaciczna, ale nie musi tak być, także zostaje nam tylko czekać 2 tyg, jak czytałam różne historie na forach, to dziewczynom po którymś tam tygodniu torbiel się wchłaniała. Jestem mimo wszystko pozytywnej myśli. Będę brać tą luteine dopochwową i zobaczymy, zobaczymy też jak dzisiejszy przyrost.
to póki co z tego nie mam, ręce mi drętwieją ale podczas spania, jak śpię na nich.Pozamaciczna daje objawy, plamienie na brązowo, ból ramienia i ręki, kłucie w brzuchu, drętwienie nogi - przeszłam to i wszystkie objawy miałam.
a ramię to mnie ostatnio bolało, ale to jeszcze przed ciąża, teraz nic a nic nie boli.to póki co z tego nie mam, ręce mi drętwieją ale podczas spania, jak śpię na nich.
To teraz zadbaj o siebie, dużo odpoczywaja ramię to mnie ostatnio bolało, ale to jeszcze przed ciąża, teraz nic a nic nie boli.
mam mobilna stylizacje paznokci i muszę jeździć do klientek, ale tak sobie je rozloze żeby nie siedzieć za długo, bo jak siedzę za długo to wtedy brzuch zaczyna boleć, jak za długo siedzęTo teraz zadbaj o siebie, dużo odpoczywaj