reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
dzisiaj beta powtórzona, byłam u lekarza, nie po to żeby coś zobaczyć, tylko dopytać o niektóre leki, i tak wziął mnie na fotel, powiedział że dobrze ze przyszłam, bo okazało się że mam torbiele na jajnikach, i teraz następna wizyta za jakieś 2 tyg, żeby zobaczyć gdzie jest ciaza, bo różnie bywa przy torbielach. Dostałam luteine, żeby te torbiele nie pękły, bo mogłoby dojść do poronienia. Póki co mam sprawdzać czy beta rośnie. W sumie dobrze, że dzisiaj poszłam do niego.

dzisiaj beta powtórzona, byłam u lekarza, nie po to żeby coś zobaczyć, tylko dopytać o niektóre leki, i tak wziął mnie na fotel, powiedział że dobrze ze przyszłam, bo okazało się że mam torbiele na jajnikach, i teraz następna wizyta za jakieś 2 tyg, żeby zobaczyć gdzie jest ciaza, bo różnie bywa przy torbielach. Dostałam luteine, żeby te torbiele nie pękły, bo mogłoby dojść do poronienia. Póki co mam sprawdzać czy beta rośnie. W sumie dobrze, że dzisiaj poszłam do niego.
O niee.. Mimo wszystko dalej trzymam 🤞 żeby wszystko było okej.
A torbiele nie mają do siebie tego, że się wchłaniają?

O niee.. Mimo wszystko dalej trzymam 🤞 żeby wszystko było okej.
A torbiele nie mają do siebie tego, że się wchłaniają?
różnie bywa, ta torbiel może się później okazać, że to np ciąża pozamaciczna, ale nie musi tak być, także zostaje nam tylko czekać 2 tyg, jak czytałam różne historie na forach, to dziewczynom po którymś tam tygodniu torbiel się wchłaniała. Jestem mimo wszystko pozytywnej myśli. Będę brać tą luteine dopochwową i zobaczymy, zobaczymy też jak dzisiejszy przyrost.

różnie bywa, ta torbiel może się później okazać, że to np ciąża pozamaciczna, ale nie musi tak być, także zostaje nam tylko czekać 2 tyg, jak czytałam różne historie na forach, to dziewczynom po którymś tam tygodniu torbiel się wchłaniała. Jestem mimo wszystko pozytywnej myśli. Będę brać tą luteine dopochwową i zobaczymy, zobaczymy też jak dzisiejszy przyrost.
Pozamaciczna daje objawy, plamienie na brązowo, ból ramienia i ręki, kłucie w brzuchu, drętwienie nogi - przeszłam to i wszystkie objawy miałam.

reklama
Do góry