Patka33
Początkująca w BB
Dzięki za odpowiedź dziewczyny! Test z pewnością powtórzę, tylko właśnie się zastanawiam czy jutro czy w poniedziałek?Cień cienia widzę. Ale powtórz jutro rano test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedź dziewczyny! Test z pewnością powtórzę, tylko właśnie się zastanawiam czy jutro czy w poniedziałek?Cień cienia widzę. Ale powtórz jutro rano test
Ja bym na Twoim miejscu poszła zrobić betę i będziesz mieć już pewność. Delikatną kreskę widaćDzięki za odpowiedź dziewczyny! Test z pewnością powtórzę, tylko właśnie się zastanawiam czy jutro czy w poniedziałek?
Tak, na betę pójdę w poniedziałek, ale kusi mnie jeszcze test jutro robić tylko zastanawiam się czy jest szansa, że jutro coś się zmieniJa bym na Twoim miejscu poszła zrobić betę i będziesz mieć już pewność. Delikatną kreskę widać
Ja robiłam z 4 dni pod rząd i codziennie była delikatnie mocniejsza kreska nie potrafiłam się powstrzymać ale też nie miałam możliwość iść na betę bo byłam na feriach od razu po powrocie poleciałam do laboratorium.Tak, na betę pójdę w poniedziałek, ale kusi mnie jeszcze test jutro robić tylko zastanawiam się czy jest szansa, że jutro coś się zmieni
Dzięki! Spróbuję jutro i też polecę po weekendzieJa robiłam z 4 dni pod rząd i codziennie była delikatnie mocniejsza kreska nie potrafiłam się powstrzymać ale też nie miałam możliwość iść na betę bo byłam na feriach od razu po powrocie poleciałam do laboratorium.
ja też widzę mój tak wyglądał na początku ciąży.Cześć dziewczyny, to mój dzisiejszy test. Czy tylko ja tam widzę ||? Dzięki za odpowiedź. Jestem ok 3 dni po terminie miesiączki ale owulacja mogła się przesunąć bo miałam grypę żołądkową chwilę przed nią
I jak, zrobiłaś dzisiaj kolejny test?Dzięki! Spróbuję jutro i też polecę po weekendzie
Tak, dzisiaj druga kreska była już wyraźniejsza, także chyba się udałoI jak, zrobiłaś dzisiaj kolejny test?
juhu! Gratulacje i powodzenia!Tak, dzisiaj druga kreska była już wyraźniejsza, także chyba się udało Zobacz załącznik 1649178
juhu! Gratulacje i powodzenia!