Patii26
Fanka BB :)
GratulacjeTak, dzisiaj druga kreska była już wyraźniejsza, także chyba się udało Zobacz załącznik 1649178
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeTak, dzisiaj druga kreska była już wyraźniejsza, także chyba się udało Zobacz załącznik 1649178
Test mocno wyschnięty, stary i jak dla mnie to ewidentnie kreska fabryczna - nie jest różowa.Czy ja mam jakieś zwidy czy coś widać?
Moim zdaniem negatyw i wygląda, jakby długo leżał. Powtórz za parę dniCzy ja mam jakieś zwidy czy coś widać?
Nie jest to pozytywny test.Czy ja mam jakieś zwidy czy coś widać?
Jak dla mnie to kreska fabryczna ale mimo to powtórzyła bym inny.Czy ja mam jakieś zwidy czy coś widać?
Czy ja mam jakieś zwidy czy coś widać?
Moim zdaniem tak kreska powinna być teraz tylko mocniejsza. Powodzenia!Cześć dziewczyny! Czy myślicie że jest już powoli się z czego cieszyć? Bo sama nie wiem co myśleć jutro idę na betę ale chyba oszaleję do tego czasu
Obie kreski wyszły w czasie ulotkowym. Pierwszy test czułość 10ml drugi 20
Dzisiaj 12dpo