Goodka
Moderator
Spróbuj zrobić pinka, ale strumieniowegochyba zdjęcie nie odda tego i tak, myslisz ze pink ale o czułości 10 by dał radę czy jakiś inny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj zrobić pinka, ale strumieniowegochyba zdjęcie nie odda tego i tak, myslisz ze pink ale o czułości 10 by dał radę czy jakiś inny ?
tak naprawdę nie wiem bo według kalendarza powinnam mieć 23 marca a w praktyce to wiadomo jak to wychodzi@Klaudix_k A ile minęło od owulacji?
i coś wyszło ? Mam podobny problem i jestem ciekawa jak rozwinęła się sytuacja@jak nie było tak nie ma. Może jest nadzieja. Jak nie przyjdzie w ciagu tygodnia to lece na bete. Znów. Tylko w innym laboratorium bo kiedys robilam w tym samym i tez byl ten sam wynik.
Nawet nie cień wygląda bardzo obiecującoCześć,
Zastanawiam się czy jest tu jakiś cień szansy? Zobacz załącznik 1625919
To było niesamowite. Po 5 latach aż boję się cieszyćNawet nie cień wygląda bardzo obiecująco
Wygląda obiecującoCześć,
Zastanawiam się czy jest tu jakiś cień szansy? Zobacz załącznik 1625919