reklama
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Dziękuję serdecznie ;-) ciężko tak czekać a dopiero niedawno zaczęliśmy się starać.Zdecydowanie za szybko. Najwcześniej test ciążowy można zrobić 8 dni po owulacji, a im bliżej terminu miesiączki, tym wynik pewniejszy.
jasani
Fanka BB :)
Śluz raczej wskazuje na infekcje a nie ciążę. Test zrobiłaś zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj do dnia miesiączki.Cześć dziewczyny. Jestem w 18 dc, do „starania się” doszło w moim 14 dc w dzień mojej owulacji. Cykle zawsze regulacje (czasem przesuwa się tylko o jeden dzień a tak to zawsze jak w zegarku). Bardzo chciałabym mieć dzidziusia i już chyba za bardzo zafiksowałam się w tym temacie.
Minęły 4 doby od dnia „starania” a ja już zrobiłam dwa testy które były negatywne. Zrobiłam je, ponieważ było napisane że wykryją już dwudniową ciążę a u mnie nic. Pobolewa mnie brzuch i dziś miałam na bieliźnie biały śluz, ogromną ilość, wyglądał jak rozlany serek bądź krem z grudkami. Proszę o podpowiedzi czy ja po prostu za szybko zrobiłam test?
Pozdrawiam
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Wiem, że może to wydawać się śmieszne ale zobaczyłam napis „wykrywa 2 dniową ciążę” i zrobiłam liczyłam, że to już się pokaże i zaczęłam się rozczarowywać a potem zaczęłam czytać to forum i teraz widzę że to za wcześnie
2dniowa ciąże tzn. od zagnieżdżenia, a nie zaplodnieniaWiem, że może to wydawać się śmieszne ale zobaczyłam napis „wykrywa 2 dniową ciążę” i zrobiłam liczyłam, że to już się pokaże i zaczęłam się rozczarowywać a potem zaczęłam czytać to forum i teraz widzę że to za wcześnie
Kupiłam rano test Vitam plytkowy i nicI jak?
Przykro mi może jeszcze nic straconegoKupiłam rano test Vitam plytkowy i nic
Zrobiam dzisiaj tą bete i czekam na wyniki. Ale nadzieji chyba nie mamPrzykro mi może jeszcze nic straconego
Niby dzis powinnam dostac okres ale zadnych symptomów nie mam na @ ale nw
To jeszcze jest czasZrobiam dzisiaj tą bete i czekam na wyniki. Ale nadzieji chyba nie mam
reklama
Goodka
Moderator
i jak, są już wyniki?Zrobiam dzisiaj tą bete i czekam na wyniki. Ale nadzieji chyba nie mam