reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Zdecydowanie za szybko. Najwcześniej test ciążowy można zrobić 8 dni po owulacji, a im bliżej terminu miesiączki, tym wynik pewniejszy.

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem w 18 dc, do „starania się” doszło w moim 14 dc w dzień mojej owulacji. Cykle zawsze regulacje (czasem przesuwa się tylko o jeden dzień a tak to zawsze jak w zegarku). Bardzo chciałabym mieć dzidziusia i już chyba za bardzo zafiksowałam się w tym temacie.
Minęły 4 doby od dnia „starania” a ja już zrobiłam dwa testy które były negatywne. Zrobiłam je, ponieważ było napisane że wykryją już dwudniową ciążę a u mnie nic. Pobolewa mnie brzuch i dziś miałam na bieliźnie biały śluz, ogromną ilość, wyglądał jak rozlany serek bądź krem z grudkami. Proszę o podpowiedzi czy ja po prostu za szybko zrobiłam test?
Pozdrawiam
Śluz raczej wskazuje na infekcje a nie ciążę. Test zrobiłaś zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj do dnia miesiączki.

Wiem, że może to wydawać się śmieszne ale zobaczyłam napis „wykrywa 2 dniową ciążę” i zrobiłam 🤣 liczyłam, że to już się pokaże i zaczęłam się rozczarowywać a potem zaczęłam czytać to forum i teraz widzę że to za wcześnie

reklama
Do góry