Owca91
Moderator
nawet bez powiększania widzę kreseczkę druga. Jutro bym skoczyła na betę na Twoim miejscu I kciukiCześć,
Zastanawiam się czy jest tu jakiś cień szansy? Zobacz załącznik 1625919
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet bez powiększania widzę kreseczkę druga. Jutro bym skoczyła na betę na Twoim miejscu I kciukiCześć,
w mojej opinii jest negatywny. Na zdjęciu już wyschnięty, żółty.Dziewczyny a co sądzicie o tym teście?
Zobacz załącznik 1626204
widzę, czy powtórzyłaś dziś test?Cześć,
Moim zdaniem negatywnyDziewczyny a co sądzicie o tym teście?
Zobacz załącznik 1626204
Nie, bo ten jest z dziś. Robiłam po godzinie 14. Czekam do rana z następnymwidzę, czy powtórzyłaś dziś test?
a zdjęcie kiedy? No prawa strona na zdjęciu jest już żółta.Nie, bo ten jest z dziś. Robiłam po godzinie 14. Czekam do rana z następnym
Jeśli wyszła po czasie to negatyw (widziałam takich kilka w swojej karierze) . Jeśli o czasie to pozytywDziewczyny a co sądzicie o tym teście?
Zobacz załącznik 1626204
Kreska była widoczna po 5 minutach, natomiast zdjęcie robione wieczorem kiedy pomyślałam, żeby może je tu wrzucić. Ja się nie nastawiam, chciałam zobaczyć co powieciew mojej opinii jest negatywny. Na zdjęciu już wyschnięty, żółty.
No ja właśnie mam mieszane odczucia, bo kiedyś będąc w ciąży (2020rok) miałam podobnie tylko test robiony z rana. Załączam test, po którym beta wynosiła 17.Moim zdaniem negatywny
Kreska wyszła po 5 minutach, przebijała delikatnie. Zdjęcie robiłam wieczorem, bo pomyślałam, żeby wrzucić tutaj i Wam pokazać, by poznać opinię innych. W rzeczywistości jest wyraźniejsza, tylko przy sztucznym świetle ciężki wyłapać. No cóż, robiłam go dziś po 14ej, ale jutro zrobię z rana i zobaczymyJeśli wyszła po czasie to negatyw (widziałam takich kilka w swojej karierze) . Jeśli o czasie to pozytyw