Ja tez myslalam ze mi się udało a tu lipa. Tez zrobilam test 2 dni przed i nic. Az nagle przyszla @ powodzenia w nastepnym cyklu może juz z dobrymi wiesciamiCzekam na termin @
reklama
Cos tam majaczyCześć dziewczyny, co sądzicie o tym teście? ☺
Jestem w 10 dpo, mam długie cykle ok 40-dniowe i dzisiaj taki test
Mimi99
Początkująca w BB
Ja mimo wszystko jeszcze będę powtarzać aż faktycznie nie przyjdzie nadzieja umiera ostatniaJa tez myslalam ze mi się udało a tu lipa. Tez zrobilam test 2 dni przed i nic. Az nagle przyszla @ powodzenia w nastepnym cyklu może juz z dobrymi wiesciami
Patka2207
Fanka BB :)
Ja tez myslalam ze mi się udało a tu lipa. Tez zrobilam test 2 dni przed i nic. Az nagle przyszla @ powodzenia w nastepnym cyklu może juz z dobrymi wiesciami
Zapiszcie się na co miesięczne testowanie, tam dziewczyny do miesiąc testują kreski i się wspierają .Ja mimo wszystko jeszcze będę powtarzać aż faktycznie nie przyjdzie nadzieja umiera ostatnia
LadyCaro
powtórz, dla mnie ten z kreską nieważny, barwnik rozlany. Drugi negatywnyCo myślicie o tym ? Oba wykonane na dzień przed @
bleucoco
Hej dziewczęta. Wracam do was. I mam pytanko przy podcieraniu sie po siku zauważyłam takie lekkie cos brazowe. Czy to może byc to całe plamienie???
Ja miałam ok. 5 dnia po plamienie implantacyjne w drugiej ciąży, ale trwało z 5 dni i dopiero po ostatnim dniu plamienia zaczęła wzrastać beta (robiłam testy).Dodam że stosunek był tydzien temu. Bolą mnie piersi jak przed okresem. Ale do okresu jeszcze hohoho
Plamienie to był jasnoróżowy/beżowy śluz, ostatniego dnia przezroczysty z nitką krwi i brązowymi kropeczkami. Nikt nie stwierdzi czy to to niestety. Jeśli to to, to po 48 h beta powinna być pozytywna.
reklama